De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Yelo TV in de USA

Beantwoorden
Freshman Weetjeslezer
Berichten: 1
En we zijn vertrokken! Hallo! Welkom!

Hoi,

Ik heb onlangs de Telenet klantendienst gecontacteerd ivm mijn vraag, en kreeg toen een antwoord dat nu niet blijkt te kloppen. Ik ben Telenet klant met internet en digitale TV in België. Ik verblijf een groot deel van de tijd in de USA. Ik had graag Yellow gebruikt tijdens mijn gebruik in de USA, en kreeg de bevestiging dat dit vanaf 1/04/2018 mogelijk zou zijn. Na verschillende malen uitproberen lijkt het toch niet mogelijk, er zouden content restrictions zijn. Hoe kan ik toch vanuit de USA Belgsiche televisie bekijken zonder extra kosten? 

Tags (1)
0 Likes
Beantwoorden
3 reacties
Moderator
Berichten: 1
Leesbeest! O dierbaar België.. Smile! Leesclubje starten?

@InezGreeve Hi Inez, ik ga je helaas moeten teleurstellen. Vanaf 1 april 2018 kan je overal in de Europese Unie de Yelo-app gebruiken.  Dit is niet van toepassing voor USA. 

 

In dit klantenservice artikel vind je meer informatie. 

https://www.netweters.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.png?version=previewSaloua | Moderator

Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

0 Likes
Beantwoorden
sb Freshman Meesterweter
Freshman Meesterweter
Berichten: 2092
O dierbaar België.. Smile! Jij bent een pro! Like a journalist.

Hoe heb je het nu geprobeerd? Gebruik je de app of werk je via een browser (welke browser, naam, versie) en yeloplay.be? Welke foutmelding(en) krijg je juist?

 

Edit: Ik lees juist dat het enkel geldt binnen de EU. In dat geval moet je misschien eens aankloppen bij @igvfer . Als ik het goed voorheb, dan werkt hij via zijn NAS met een VPN en dan kan je in principe van overal Yelo bekijken.

  Bjørn (sb) | Krak
  This message represents the official view of the voices in my head.
    Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Beantwoorden
Highlighted
Experienced Meesterweter
Berichten: 2561
O dierbaar België.. Vraagbaakkampioen! PS: 2500 posts. Indrukwekkend! Smile!

Net terug uit vakantie. Het is wel degelijk zo dat je Yelo Tv kan bekijken  in niet Europese landen als je een VPN verbinding kan opzetten naar de thuisbasis. Dat kan via een NAS maar ook sommige routers hebben de mogelijkheid een VPN server op te zetten plus de nodige poorten forwarden natuurlijk. Op een Ipad kan je dan bvb via PPTP of L2TP/Ipsec een verbinding opzetten. Op die manier zit je op je eigen netwerk en kan je uw favoriete programma's bekijken.

0 Likes
Beantwoorden