De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Welkom bij De Netweters!

Probleem? Een vraag? Hier helpen we mekaar! Met tips & tricks, digitale weetjes … Want de ene kent alles van Apple-toestellen, de andere is een expert in security. Dus als je het even niet weet, vind je hier dé Netweter die er alles van kent!

Het doel van De Netweters? Ervoor zorgen dat iedereen alles uit zijn digitale ervaring haalt. Want niets zo vervelend als een nieuw toestel dat je niet aan de praat krijgt. Of een innovatieve service waarvan je niet eens wist dat hij bestond. Daarom zetten we onze deur wagenwijd open en heten we alle leden warm welkom. Iedereen kan reageren en (mee)lezen. Het enige wat je daarvoor moet doen is inloggen.

Zo maken we het leuker voor iederéén. Want zeg nu zelf: wat doet er nu meer plezier dan elkaar te helpen?

Check hier zeker ook nog even de gebruiksvoorwaarden en de spelregels van onze community.

We lijsten de belangrijkste alvast nog eens even op:

Even checken eerst ...Zit je met een probleem of een vraag? Voor je het post: zoek het eerst even op via de balk bovenaan de pagina. Want misschien ben je niet de eerste binnen de Netweters-community die ermee zit. En de moderatoren zullen dubbele posts verwijderen. Meerdere posts over hetzelfde onderwerp creëren alleen maar chaos.

Mond gespoeld?Scheldwoorden, grove, beledigende, discriminerende of racistische commentaren: die kunnen echt niet hier.

Harde feiten en cijfers: daar zijn we dol op!We houden van juiste informatie, maak dus geen loze beweringen en ondersteun je posts met feiten en cijfers waar mogelijk. Citeer je? Dan weten we graag je bron.

Wie ben je?Je schoenmaat moeten we niet weten, maar we plaatsen geen anonieme posts. Je hebt dus minstens een geldig e-mailadres nodig. Maar wees gerust, we gebruiken het niet voor commerciële doeleinden.

Hou het relevantReclame maken voor commerciële producten of diensten? Je persoonlijke zaakjes regelen? Daar zijn andere plaatsen voor online: hier houden we het graag informatief én interessant voor alle Netweters .

Denk eraan, iedereen kan meelezenDeel je informatie met de Netweters? Super! Maar denk eraan dat iedereen kan meelezen. Persoonlijke informatie zoals je telefoonnummer, adres, bankgegevens ... Al die dingen en je diepste geheimen hou je misschien toch beter voor jezelf.

Hou je het hier ook proper?We blijven graag clean. Plaats alsjeblieft geen schadelijke inhoud zoals links naar malware, Trojanen, virussen en andere. Maar dat spreekt voor zich, niet?

Lees hier de volledige spelregels & gebruiksvoorwaarden.