De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Wegwijzer

Het idee achter De Netweters is even simpel als geniaal: als iedereen iets weet, weten we allemaal alles. Gooi jij een vraag in de groep? De kans is groot dat een ‘specialist’ ze kan beantwoorden. En wat voor jou vanzelfsprekend is, kan je hier met de andere Netweters delen. Leerrijk én … leuk. Want iedereen helpt iedereen met plezier!

Oplossingen

Heb je een correct antwoord gekregen of richtlijnen waarmee je jouw probleem hebt kunnen verhelpen, duid dit dan aan als de oplossing. Hiermee zal je ook andere gebruikers helpen om snel een oplossing te vinden. Kreeg je meerdere correcte antwoorden? Markeer ze dan gerust allemaal als oplossing.

Mocht je geen antwoord gevonden hebben, gooi jouw vraag dan in de groep. Er is vast en zeker een Netweter die je verder kan helpen.

Likes

Op Facebook en Twitter liken we er al op los. Ook hier kan je met likes jouw erkenning geven aan andere mensen hun posts. Deze likes worden samengeteld en verschijnen op jouw dashboard.

Heb je niet zoveel likes? Niet getreurd! Denk eens na over je specialiteiten, duik in die topics waar je echt alles over weet … en de likes komen zó binnengestroomd!

En wist je dat ze ook je level beïnvloeden? Maar voor je een bepaalde level haalt binnen de community, moet je niet alleen zelf likes krijgen maar er ook géven.

Dus … spread the love, je krijgt er veel voor terug!

Reply & mention

Je ziet een post waar je wel het antwoord op hebt, of waar je zelf jouw mening in kwijt wil. Aarzel dan niet om de post te openen en op de knop beantwoorden te klikken.

In het nieuwe venster kan je dan jouw bericht plaatsen en opmaken zoals je zelf wil. Iets in het vetgedrukt plaatsen of een onderlijning geven, kan vaak de boodschap nog beter overbrengen. Heb je een filmpje of foto om je vraag of antwoord extra toe te lichten? Prima, zéker toevoegen dan!

Speel je graag op zeker? Kies dan voor de optie “voorbeeld”. Zo kan je jouw bericht nog nalezen vooraleer je het live zet. Is alles in orde? Klik dan nog even op “posten” zodat iedereen je antwoord kan zien.

Je hebt ze misschien al gezien, de posts die ettelijke pagina’s lang zijn. Al de opmerkingen en extra informatie: ze maken het soms moeilijk om een reply naar een specifieke gebruiker te sturen. Maar geen nood! Nu kan je deze gebruiker ‘mentionen’. Je doet dit door een @ te gebruiken, en ziet vervolgens een menu waarin alle gebruikers binnen deze post staan. Kies aan wie je je antwoord precies wil richten: hierdoor zal deze gebruiker zelf een melding krijgen dat iemand hem een bericht stuurde.

Badges verdienen

Met je gedrag en activiteiten in de community kan je badges verdienen. Kort samengevat: hoe meer je deelneemt en hoe interessanter je bijdragen aan De Netweters, hoe meer (verschillende) badges. Hoe kan je sparen?

Likes Likes: spaar badges met de likes die krijgt.
Posts Posts: ook de bijdragen die je post, leveren badges op.
Antwoorden Antwoorden: hoe vaker je reageert, hoe meer badges.
Oplossingen Oplossingen: wordt jouw reactie als oplossing gemarkeerd? Dan levert dat een badge op!
Tags Tags: voorzie je bericht van tags en je spaart wéér.
Profiel Profiel: hoe vollediger en actueler je profiel, hoe meer badges.