Beantwoorden
Anja7
Freshman Weetjeslezer
Berichten: 1
Vernieuwde Telenet Webmail? Primeur! It's your sixth party! En we zijn vertrokken!

Wat met de MXGP en MX2 op TV ?

Volgens geruchten zou Telenet de  motorsport uitzendingen, waaronder de MX GP's op Play Sport of Eurosport uitgeven ipv op de vertrouwde MotorsTV (de reden waarom we ons in der tijd bij Telenet hebben aangesloten) ...

Onze Belgen zijn nog steeds voldoende vertegenwoordigd in zowel de MXGP als de MX2 klasse, kan hier dan echt niet voor gezorgd worden om beide live uit te geven ?

Graag bevestiging hierover anders zijn de motorsport kijkers bijna niet anders dan verplicht van over te stappen naar andere suppliers  waar MotorsTV dan wel tot het pakket behoord... 

Ben voor de rest zeer tevreden over Telenet dus zou het "onnozel" vinden om hiervoor te moeten overschakelen maar uiteraard wil ik wel de cross zien en dan liefst  "live" !

De eerste GP is in 2 weken in Qatar maar nog steeds geen officieel nieuws van Telenet..

1 reactie
Joeri007
Freshman Weetjesweter
Berichten: 16
Handje vol! Twee handen vol! Follow the reader, reader! Leesbeest!

Wat met de MXGP en MX2 op TV ?

Dit is net hetzelfde verhaal als met zoveel motorsport uitzendingen waar we na het schrappen van MotorsTv uit het aanbod van verstoken blijven.

 

Op de playsports kanalen, en eurosport, is er een veel beperkter aanbod motorsport dan wat we gewend waren.

Op playsports F1, en Formula E (met eindeloze herhalingen), en van de meeste WRC rally's een live stage, maar wel geen andere verslaggeving.  En op Eurosport gaan we (waarschijnlijk) WTCC, en een deel van het WEC zien. maar voor de rest weinig of niets meer.

 

De beloftes van Telenet vallen in realiteit heel mager uit. Jammer maar helaas voor de verstokte motorsport liefhebbers.

 

zelf ook nog altijd wel tevreden over Telenet in het algemeen. Maar MotorsTv verliezen was/is voor mij ook een serieuze domper. Niks aan te doen jammer genoeg 😞

0 Likes
Beantwoorden