Beantwoorden
Stijn
Freshman Bijna Allesweter
Berichten: 495
Jij #DTV. Goed bezig! WOW! De magic number! Full speed writing!

Spotlight februari

Elke maand lichten we 2 films toe. De ene maand gaat het kiezen van deze titels al net iets vlotter dan de andere. Voor de koude maand februari hebben we gekozen voor twee heel uiteenlopende films.

 

Meervoudig persoonlijkheidsstoornis, dat is de diagnose voor Kevin in de film Split (22/02). Met zijn psychiater voert hij een overlevingsstrijd met al deze persoonlijkheden. Het begint pas goed fout te lopen wanneer één van zijn persoonlijkheden besluit om 3 jonge dames te kidnappen. James McAvoy brengt hier een heel puik staaltje van acteerwerk, door 23 verschillende persoonlijkheden weer te geven.

 

Split poster.jpg

 

Zoals eerder beloofd, is onze tweede keuze iets totaal anders. We gaan hiervoor terug naar Gotham City op bezoek bij de man in het vleermuizenpak. Hij maakt daar samen met de andere Lego superhelden het leven van de Joker en Harley Quinn zuur. Je leest het goed, het gaat hier om de Lego Spin off van Batman (08/02). Deze animatiefilm is dan ook voor alle leeftijden. Met de krokusvakantie in het vooruitzicht kan dit toch een aanrader zijn met de kinderen. Smiley Erg vrolijk

 

Batman movie poster.jpg

 

Ga je nu ook strijd moeten voeren tussen jezelf en je innerlijk kind om een keuze te maken tussen bovenstaande films? Of ga je toch nog iets anders kijken? Laat het hier even weten.

Stijn

"The force is strong with this one"
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

0 reacties