Beantwoorden
Suzy
Community Manager
Berichten: 7440
Dat verdient een Gouden Uil! Slimme zet! TAGGING MASTER! Tag away, my dear!

4 jaar, time flies when you're having fun!

Sommigen onder jullie hebben het misschien gemerkt, dit jaar was er iets anders op De Netweters. Meestal vieren we onze verjaardag in september of oktober. Maar dit jaar is de tijd zo snel voorbijgevlogen en waren jullie Netweters actiever dan ooit, dat we er eerlijk gezegd niet bij hebben stilgestaan (sorry!). Laten we het even goedmaken. 

 

Vorige jaren vierden we onze verjaardag al eens door middel van een wedstrijd of een infographic. Daarom mag ook dit jaar een leuke visual niet ontbreken.

 

We delen graag enkele cijfers met jullie die weerspiegelen wat alle Netweters tezamen bereikt hebben de voorbije 4 jaar. Absoluut iets om trots op te zijn!

 

4 jaar De Netweters.png
Data van periode 01/09/2014 - 30/11/2018

Daarnaast wil ik van de gelegenheid gebruik maken om jullie allen te bedanken voor al het engagement en de positiviteit in de manier waarop jullie elkaar helpen. En aan de diehards die bijna dagelijks actief zijn (jullie weten wel wie), een extra dankjewel! 

 

Ben je een Netweter die zelf nog niet zo actief is? Vergeet dan niet dat zelfs de kleinste bijdrage iemand kan verder helpen met zijn/haar vraag. Zijn er dus onderwerpen waarover je kennis hebt, aarzel dan zeker niet om die te delen met je mede-Netweters. Ben er zeker van dat het geapprecieerd zal worden.

 

Keep up the awesome teamwork en op naar de volgende verjaardag! Smiley Erg vrolijk


https://www.netweters.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.pngSuzy
Community Manager
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

0 reacties