Beantwoorden
Suzy
Community Manager
Berichten: 7387
Dat verdient een Gouden Uil! Slimme zet! TAGGING MASTER! Tag away, my dear!

6 jaar De Netweters: een terugblik op 2020

2020, wat een raar jaar! Na een vliegende start vol goede voornemens, moesten we allen in maart op de rem gaan staan. Corona maakte zijn intrede en zorgde ervoor dat we ons moesten herorganiseren, heruitvinden en vooral fysiek een meer geïsoleerd leven leiden. De maanden verstreken en steeds meer mensen werkten fulltime van thuis. Ook de scholieren en studenten ontdekten de wondere wereld van zelfstudie en online les volgen. Van de normale recreatie en ontspanning bleef er amper nog iets over. Maar we waren wel meer dan ooit online met elkaar verbonden, ook op De Netweters.

 

Normaal vieren we elk jaar de verjaardag van onze community in het laatste kwartaal. Maar omdat ik deze keer een jaaroverzicht wilde maken, heb ik de periode een beetje opgeschoven. Deze keer kijken we terug op wat 2020 voor De Netweters betekende. 

 

Bedankt aan alle leden en Kraks die in 2020 deel uitmaakten van onze community en steeds klaar stond om anderen te helpen of bij te staan met tips en advies. Jullie bijdragen werden meer dan ooit geapprecieerd. Hopelijk mogen we jullie dit jaar even vaak verwelkomen.

 

Cheers! 🥂

 

Netweters 2020_1.png

Netweters 2020_2.png

Data van periode 01/01/2020 - 31/12/2020


https://www.netweters.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.pngSuzy
Community Manager
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

0 reacties