De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

chromecast en Netgear (access point)

Beantwoorden
steven1977
Professional Weetjesweter
Berichten: 26
It's your fourth party! On a roll... It's your third party! Netjes!

Een tijdje geleden heb ik mijn chromecast (oud model) nog kunnen gebruiken op mijn APN, maar deze werkt sedert enkele dagen niet meer.

Er is nochtans niets veranderd aan mijn instellingen van mijn AP.

 

Heb nu een Factory reset gedaan van mijn chromecast en nu  gaat het totaal niet meer.

 

Ik krijg de foutmedling dat mijn chromecast niet kan cummuniceren met mijn APN. Hij wordt wel gevonden door mijn laptop?!?

Er wordt mij gevraagd om te controleren dat de AP-isolatie mode uitgeschakeld moet zijn. 

Zou het kunnen dat dit het probleem is? Iemand die mij kan verder helpen?

 

update : Wat ik tot nu toe al gedaan heb : Op mijn APN heb ik de naam gewijzigd van de 2.5 Ghz en de 5 Ghz, zodat ik nu effectief zie op welk netwerk mijn chromecast en laptop aangesloten is.

Beide zijn verbonden met de 2.4Ghz. Helaas kan Chromecast nog steeds geen verbinding maken...

0 Likes
8 reacties
Sandor
Experienced Meerweter
Berichten: 74
It's your fifth party! It's your fourth party! It's your third party! Topicwurm!

Zijn er leden die @steven1977 kunnen helpen hierbij? 🙂

Sander

Do it with passion or not at all.
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

Principis
Experienced Meesterweter
Berichten: 2809
It's your fifth party! Ere-Krak Jij Netweters wikipedia! It's your fourth party!
Misschien is het signaal te zwak? dat heb ik ook al boorgehadt
   Principis | Ere-Krak
   Don’t comment bad code—rewrite it. – Brian Kernighan
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
igvfer
Professional Superweter
Berichten: 6296
Organisatietalent! Topic held(in)! Wat een systeem! Happy New Year!

Zie je de beide netwerken in de instellingen van je Chromecast? Ben je wel zeker dat je toevallig niet ook het paswoord hebt veranderd? Eventueel de Chromecast eens resetten naar fabrieksinstellingen.



  Ignace (igvfer) | Krak
  Niets is mooi of lelijk, het is enkel wij die het mooi of lelijk vinden.
  Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
steven1977
Professional Weetjesweter
Berichten: 26
It's your fourth party! On a roll... It's your third party! Netjes!

Signaal is zeker niet te zwak, want alles staat op enkele meter van elkaar.

 Ik zie enkel de 2.5 Ghz netwerk en dat is ook het netwerk waarmee ik mijn laptop mee verbind.

Wachtwoord is zeker niet veranderd.

Chromecast ook al terug naar fabrieksinstellingen gebracht.

 

Allemaal dus al geprobeerd.

0 Likes
Principis
Experienced Meesterweter
Berichten: 2809
It's your fifth party! Ere-Krak Jij Netweters wikipedia! It's your fourth party!
Wat is je APN? Bedoel je de Telenet modem of een ander apparaat? Zo ja welk is dat dan?
   Principis | Ere-Krak
   Don’t comment bad code—rewrite it. – Brian Kernighan
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
steven1977
Professional Weetjesweter
Berichten: 26
It's your fourth party! On a roll... It's your third party! Netjes!

Met APN bedoel ik de AccessPoint Netgear, om het signaal van mijn modem te versterken.

0 Likes
Principis
Experienced Meesterweter
Berichten: 2809
It's your fifth party! Ere-Krak Jij Netweters wikipedia! It's your fourth party!
@steven1977 zorg dat AP isolatie uit staat. Dat kan je instellen op de Access point
   Principis | Ere-Krak
   Don’t comment bad code—rewrite it. – Brian Kernighan
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
steven1977
Professional Weetjesweter
Berichten: 26
It's your fourth party! On a roll... It's your third party! Netjes!

Dat was idd een mogelijkheid die ik moest proberen, maar die heb ik nog niet terug gevonden op de netgear.


@Principis schreef:
@steven1977 zorg dat AP isolatie uit staat. Dat kan je instellen op de Access point

 zie eerste post!


@steven1977 schreef:

 

 

Ik krijg de foutmelding dat mijn chromecast niet kan communiceren met mijn APN. Hij wordt wel gevonden door mijn laptop?!?

Er wordt mij gevraagd om te controleren dat de AP-isolatie mode uitgeschakeld moet zijn. 

Zou het kunnen dat dit het probleem is? Iemand die mij kan verder helpen?

  


 

0 Likes