De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

DS CAM Wan ip blokkeert modem

Beantwoorden
Highlighted
Professional Beetjesweter
Berichten: 6
Primeur! Mooi, mooi! Leesclubje starten? Hey, jij weer! :-)

Hetzelfde probleem als in topic https://www.netweters.be/t5/Instellingen-software-hardware/Modem-24-8-DOC-3-valt-uit-bij-verbinding/...
Mijn topology is als volgt :topology.JPG

Ik gebruik bij DS cam het WAN IP van de telenet modem. Zowel intern als extern heeft dit altijd goed gewerkt(vlotte camerabeelden) Sinds 2 weken blokkeert DS cam als ik de app open in mijn lokaal netwerk, het beeld van de camera's blokkeert. Inloggen gaat dus nog, maar de beelden blijven hangen of komen niet door op het scherm.

Als ik DS cam van een externe locatie open dan werkt alles perfect.

 

 

 

Wat zelfs nog erger is, is dat als ik DS Cam open in mijn lokaal netwerk dat de telenet modem zelfs uitvalt en opnieuw opstart...

 

Er zijn al 2 techniekers langsgeweest en deze hebben een nieuwe modem geplaatst(zo een wit model heb ik hangen)

Tags (2)
3 reacties
Highlighted
Professional Beetjesweter
Berichten: 6
Primeur! Mooi, mooi! Leesclubje starten? Hey, jij weer! :-)
Highlighted
Professional Superweter
Berichten: 4776
Jij bent af! Opgeruimd staat netjes! Champagne, lezer van het jaar! De gouden postveer is voor jou

Hier zitten de camera's wel in het sub- of 2e netwerk. Ik vermoed een NAT -loop back probleem. Uit ervaring weet ik dat  NAT loopback bij mij wel werkt  maar alleen op de modem van Telenet (HGW), dus zonder extra router. Kan je rechtstreeks met je interne IP adressen op je camera's geraken?



  Ignace (igvfer) | Krak
  Niets is mooi of lelijk, het is enkel wij die het mooi of lelijk vinden.
  Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
Highlighted
Professional Beetjesweter
Berichten: 6
Primeur! Mooi, mooi! Leesclubje starten? Hey, jij weer! :-)

ja, als ik gewoon 192.168.1.*** ingeef werkt alles perfect.

Is inderdaad een NAT loopback probleem .

 

Nog iemand met hetzelfde probleem:

https://www.netweters.be/t5/Instellingen-software-hardware/HGW-crasht-bij-NAT-loopback-verkeer/m-p/7...