Beantwoorden
Stijn
Freshman Bijna Allesweter
Berichten: 177
Jij #DTV. Goed bezig! Full speed writing! Lees je nog iets anders? ;-) WOW!

Spotlight juni

Een Belgische zomer, daar hebben we het voorbije weekend een aardig voorsmaakje van gekregen. Overdag broeierig hete temperaturen en ’s avonds het onvermijdelijke klank- en lichtspel. Niemand is echt fan van een knallend onweer, maar van deze spektakelstukken kan je dat misschien wel worden.

 

In The Wall (07/06) trotseren een paar Amerikaanse scherpschutters de broeierige hitte van de Iraakse woestijn. Een missie om de constructie van een pijpleiding in de gaten te houden lijkt goed te lopen. Maar bij het afronden van de opdracht wordt één van de twee scherpschutters neergeschoten. Zijn collega probeert hem daarop in veiligheid te brengen, maar geraakt niet verder dan een muurtje. De Irakese sniper zorgt ervoor dat geen van beide Amerikanen nog weg kan en zet dan een val uit voor het reddingsteam.
Deze psychologische thriller is geregisseerd door Doug Liman, gekend van een aantal voortreffelijke actie films waaronder The Bourne Identity. Ook John Cena speelt hier zijn rol aardig, al ligt hij vooral in het stof als gewonde soldaat.

 

The wall.jpg 

Nog een oorlog die blijft zorgen voor de nodige films, is de Eerste Wereld Oorlog. DC Comics wil ook een graantje meepikken van de hele superhero hype die er op dit moment heerst op het witte doek. Wonder Woman (21/06) was kort te zien in Batman VS Superman en krijgt nu haar eigen film.
Een piloot crasht met zijn vliegtuig op de kust van het eiland Themyscira. Later zal hij daar Diana Prince ontmoeten die hij op de hoogte brengt van de Wereld Oorlog. Diana neemt dan uiteindelijk haar niet alledaagse wapens op en gaat mee terug naar London om daar mee te vechten.
Diana Prince, de naam van de Amazone die de geallieerden te hulp schiet, maakte haar eerste verschijning in een comic in januari 1942. Nadien zal ze ook in de comic serie rond de The Justice League te zien zijn.

 

WonderWoman.jpg 

On The horizon

Teasers en trailers, filmproducenten zijn er sterk in om hun publiek warm te maken voor wat nog komt. Hier zijn een aantal opmerkelijke trailers te zien die de voorbije maand uitkwamen.

  • The Dark Tower: Stephen King’s meesterlijke boekenserie rond de donkere toren zal deze zomer op het witte doek te zien zijn. Voor zij die de boeken gelezen hebben, zullen hier toch een heel aantal referenties in herkennen.
  • Game of Thrones Season 7: Seizoen 7 al! Ja hoor, de trailer spreekt boekdelen. Mocht je liever in spanning afwachten tot de lancering op 16 juli. Klik dan zeker niet op de link. 😉

Stijn

"The force is strong with this one"
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

Beantwoorden
0 Likes
0 reacties