Beantwoorden
lteu
Experienced Weetjeslezer
Berichten: 1
It's your fifth party! It's your fourth party! It's your third party! It's your second party!

nieuwe WIGO aanrekening

In de brief die we ontvingen voor de  overstap naar de vernieuwde Wigo (3mb ipv 2) staat dat er 2 dingen op de factuur zullen staan.

1. afrekening vorig abonement

2. bedrag Wigo volgende maand

 

Betekent dit dat we al voor volgende maand moeten betalen, of moet dit zijn bedrag Wigo TOT volgende maand?

0 Likes
1 reactie
Sailor_Rik
Freshman Weetjesweter
Berichten: 14
Happy New Year! Twee handen vol! Leesbeest! Mooi, mooi!

nieuwe WIGO aanrekening

Op je maandafrekening  betaal je altijd de vaste kost voor de maand die zal komen + de variabele kost van de maand die voorbij is ( extra verbruik buiten  de bundels die je bezit).

 

De afrekening wordt gemaakt tot de dag van overschakeling naar de nieuwe WIGO formule. Alles kosten buiten de bundel worden dus in rekening gebracht tot die datum alsook (waarschijnlijk) het aantal resterende dagen waarvoor je in de vorige afrekening reeds betaald hebt, in mindering gebracht. Bijvoorbeeld Afrekening 28 juni, overschakeling naar nieuwe WIGO uitgevoerd op 20 juni. Dan wordt ((totaal bedrag wigo bundel)/30) * 8 in mindering gebracht op je afrekening. 

 

Hierna worden, als we het voorbeeld verder volgen, de 8 dagen van de nieuwe WIGO  formule in rekening gebracht plus de gemaakte extra kosten + de kost voor de nieuwe Wigo bundel in de volgende maand.

 

Vanaf het moment dat je de nieuwe WIGO formule activeert, word je verbruik op nul gezet. En heb je dus, als we voorbeeld verder volgen, terug 3gb aan mobiel internet die je kan gebruiken in die resterende 8 dagen van je bundel.

 

Ps Gelukkig krijg je nu 3gb in plaats van 3 mb 😉

0 Likes