Beantwoorden
doubleuim
Freshman Weetjeslezer
Berichten: 1
Netjes! It's your third party! It's your second party! En we zijn vertrokken!

Toekomstplannen met YUGO

Recent de overstap gemaakt naar YUGO en redelijk tevreden.  Wel ondertussen gemerkt dat de YUGO app kwa functionaliteit voorlopig maar "entry-level" is. Vb in vergelijking met YELO of de bediening via de klassieke digibox.  Voorbeelden: onmogelijk om een dagoverzicht van de programma's van mijn favoriete zenders te krijgen.  Wat wel kan is elk kanaal afzonderlijk aflopen en de programma's opvragen. Tijdrovend uiteraard. 

Echt opnemen kan niet maar je kan wel "favoriete" programma's aangeven. Het resultaat is min of meer gelijk met een GROTE uitzondering: je kan niet vooruitspoelen (en zo bvb reclame blokken overslaan). 

Via "opgenomen/favoriete" programma's krijg je een lijst van programma's uit het verleden maar ook toekomstige uitzendingen als het over een serie gaat.  Echter, je krijgt geen idee of die programma's nog in de toekomst moeten uitgezonden worden (en daarom nog niet beschikbaar zijn) of niet.  Je ziet enkel het seizoen en episode nr maar je krijgt geen datum. Dus men is verplicht om alle "opnames" te openen om het juiste programma te vinden. Tijdrovend...

 

Wordt aan deze en andere tekortkomingen gewerkt of maakt een en ander deel uit van een bewuste strategie?  (Vb onmogelijkheid om reclame blokken over te slaan)

Tags (3)
0 Likes
0 reacties