De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hier komen de Kraks

Beantwoorden
Highlighted
Community Manager
Berichten: 188
Trick or treat? De vernieuwde WIGO? It's your third party! Laat de zon in je hart!

De Netweters is een plek waar iedereen zijn vragen kan stellen en ook zoveel mogelijk een antwoord krijgt. Als moderator of community manager houden we een oogje in het zeil. Doordat we nog andere taken hebben, is het mogelijk dat we niet altijd even snel kunnen ingrijpen.

 

Om ervoor te zorgen dat er gemakkelijk iemand bereikbaar is, hebben we naar extra oplossingen gezocht. Na een lange screening periode hebben we vijf leden gekozen die een deel van onze rol op zich nemen. Zij gaan vanaf nu door het leven als Kraks.

 

Deze 5 personen zijn community leden zoals iedereen hier en hebben elk hun eigen verhaal en ervaringen. Tijdens onze eerste vergadering, eind oktober, hebben ze ons een aantal werkpunten gegeven. Zowel voor de Netweters als voor Telenet. We zijn hiermee toen aan de slag gegaan en hebben samen met de ontwikkelaars bekeken wat mogelijk was.

 

Voor de Kraks hebben we gekozen om samen te werken met sommige van onze meest actieve leden. Ze geven ons andere inzichten en gaan ons dus ook het een en ander kunnen bijbrengen over wat er echt noodzakelijk is op de Netweters.

 

De Kraks zullen gewoon actief blijven zoals voorheen. Ze gaan posts blijven beantwoorden en ook met jullie meezoeken naar oplossingen. Ook houden ze op de momenten dat wij minder aanwezig zijn een oogje in het zeil, zodat alles vlot blijft verlopen. Je zal de Kraks herkennen aan het extra icoontje naast hun naam. Ze hebben een aantal extra rechten om hun nieuwe rol als Krak in te vullen.

 

We zijn heel blij dat @Principis, @sb, @Petito, @BertXL en @Niels deze taak op zich nemen, we hebben er alle vertrouwen in dat ze dit geweldig gaan doen. We zijn ons ervan bewust, dat er op termijn misschien extra Kraks nodig zullen zijn. Dan gaan we samen met onze huidige Kraks op zoek naar nieuwe potentiële Kraks. Smiley Knipoog

https://www.netweters.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.png?version=previewStijn | Community Manager

"The force is strong with this one"

Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

Tags (1)
Beantwoorden