De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Hoelang wacht je op een monteur bij storing?

Beantwoorden
Freshman Beetjesweter
Berichten: 1
En we zijn vertrokken! Hallo! Welkom!

Ik vroeg me af of het klopt als je een probleem hebt met je vaste telefoon er een wachttijd is van 4 weken alvorens Telenet een monteur langs kan sturen. Een vriendin meldde mij dat en ze had geluk blijkbaar dat er een gaatje was, waardoor Telenetmonteur eerder kwam. We hebben al jaren tv van telenet, maar als we met de rest ook over zouden willen stappen zitten we niet te wachten op 4 weken met storing alvorens een monteur kan langskomen. We hopen op een antwoord.

Tags (2)
0 Likes
4 reacties
Freshman Bijna Allesweter
Berichten: 581
It's your fourth party! En we zijn vertrokken! Lees je nog iets anders? ;-) Lezersgoud. Respect!

https://www2.telenet.be/nl/klantenservice/wat-bij-defect-aan-telenet-toestel-of-kabel/

 

Meestal heb je een monteur voor herstelling nog binnen een week als je aanwezig kan zijn overdag op een werkdag (maandag-vrijdag 8:00-18:00).

 

 

0 Likes
Experienced Weetjesweter
Berichten: 21
En we zijn vertrokken! Lees je nog iets anders? ;-) Lezersgoud. Respect! Topicvreter!

Naar mijn ervaring 2dagen als je je in de week halve dag kan vrijmaken.   De techniekers waren in mijn geval zelfstandigen, vriendelijk en met kennis van zaken.

 

0 Likes
sb Experienced Meesterweter
Experienced Meesterweter
Berichten: 2374
Hoort wie klopt daar? YEAH! CAPSLOCK DAY! Vraagbaakkampioen! Boek alvast het Sportpaleis!

Toen ik een probleem had met mijn internetverbinding heb ik vanop mijn werk gebeld. Ze hebben onmiddellijk de modem getest en merkten dat er inderdaad iets mis was. Als ik had gewild, dan had ik de dag erna een technieker in huis, maar ik kon geen verlof nemen. De technieker is de week erna langsgekomen.

 

Ik moet er wel bij vertellen dat dat jaren geleden is, op een moment dat TN de kabel nog niet had overgenomen. De technieker in kwestie vertelde er ook bij dat er in Limburg heel weinig oproepen waren, omwille van het goede onderhoud van de kabel door Interelectra (?).

 

Maar mijn zus had onlangs nog een technieker over de vloer en ze heeft zeker niet meer dan een week moeten wachten.

  Bjørn (sb) | Krak
  This message represents the official view of the voices in my head.
    Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Experienced Meesterweter
Berichten: 2911
It's your fourth party! Hoort wie klopt daar? De nieuwe Einstein! YEAH! CAPSLOCK DAY!

Telenet  probeert voor particulieren binnen de 3 werkdagen een technieker langs te sturen en voor businessklanten binnen de 24 u (die betalen voor hun internetabonnement meer voor die extra service).

Het is natuurlijk zo dat Telenet met agenda's van techniekers werkt voor een bepaalde streek. Als een technieker bvb in de namiddag nog vrij is kan het gebeuren dat jij kans krijgt op die afspraak. Is het toevallig heel druk dan zal je wat langer moeten wachten.

Ik merk dat klanten meer en meer verwachten dat een bedrijf een rek of schuif met techniekers heeft.  Eentje uit het rek of de schuif nemen, activeren en de baan op sturen. Maar zo werkt het jammer genoeg niet.

0 Likes