Beantwoorden
m-jan20
Freshman Meesterweter
Berichten: 2233
Topic held(in)! Wat een systeem! Jij bent een pro! Krak 2021

Jupiler Pro League seizoen 2020/21 - Eleven Sports

Zoals al geweten is, zijn de TV-rechten voor de volgende 5 seizoen verkocht aan Eleven Sports. Momenteel zitten deze nog bij Telenet & Proximus. 

 

Momenteel kijken we thuis voetbal, golf & Forumule 1 voor €20. Als voetbal (wat voor velen n°1 reden Play Sports is) wegvalt, ben ik benieuwd wat Telenet gaat doen: 

  • Zelf alle Eleven Sports zenders uitzenden (wat met de omkadering?) 
  • Prijs aanzienlijk verlagen 
  • Combi aanbieden met Eleven Sports abonnement 
  • ... 

ben benieuwd...voorlopig Play Sports opgezet tot nieuwe sportseizoen. 


  m-jan20 | Krak
  Welkom op De Netweters
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
1 reactie
Hofkens
Freshman Bijna Allesweter
Berichten: 488
De race is begonnen! WOW! Lees je nog iets anders? ;-) De magic number!

Jupiler Pro League seizoen 2020/21 - Eleven Sports

Het is momenteel nog heel vroeg om te zeggen wat er precies gaat gebeuren. Blijkbaar zou Eleven Sports een extra Belgisch kanaal maken dat 24 uur op 24 aandacht zal besteden aan het Belgische voetbal. Bij meerdere matchen tegelijkertijd zou er ook nog een vijfde en zesde kanaal beschikbaar komen.

Eleven Sports staat volgens berichten in de media open om bepaalde rechten ook door te verkopen aan andere zenders (zoals topmatchen uit Italië, Spanje en Duitsland die ook te bekijken zijn op Play Sports). Het staat wel zo goed als vast dat providers het Belgisch voetbalkanaal zullen gaan aanbieden aangezien de Jupiler Pro League (en volgend seizoen bijkomend 1B) een must-have is voor de providers.

Momenteel zijn de 3 kanalen van Eleven Sports al beschikbaar via je abonnement op Play Sports. Aangezien Telenet kiest voor grotere pakketten in plaats van vele kleine pakketjes met 4-5 zenders zoals vroeger zullen de nieuwe kanalen van Eleven Sports waarschijnlijk toegevoegd worden aan het huidige Play Sports-aanbod.

0 Likes