Beantwoorden
Lucvd
Freshman Beetjesweter
Berichten: 4
Netjes! Pageturner! It's your third party! It's your second party!

Beperkt data gebruik in het buitenland met ONEup

Tijdens onze laatste reis in december naar Spanje keken we regelmatig TV in de camper. Het dan ook vroeg donker en met de extra datasim in de TP-Link mifi router ging dat goed. Toch na de inbegrepen 80 GB  in EU gebruikt te hebben liepen de kosten (ongemerkt) hoog op. Zelf zo dat al onze data geblokkeerd werd.

Ik heb gezocht naar een oplossing want het is echt niet leuk om plots geen verbinding, internet, gps of TV te hebben. Ook zijn we van plan om voor langere tijd op reis te gaan. Men kan ter plaatse een datatkaartje gaan kopen voor 120GB maar ook dat moet je dan in het oog houden wat verbruik en tijd betreft.

Bij www.tiekom.com hebben ze een zeer voordelige formule om maandelijks in Spanje tot 400GB en daarbuiten tot 200GB data te gebruiken voor slechts 43,90€ per maand. Ideaal voor mensen op reis voor langere tijd. Bij niet gebruik kan je dat in hold zetten en kost het slechts 3€ per maand. Het zou toch ideaal zijn dat Telenet met een gelijkaardig artikel op de markt komt? https://youtu.be/aLq8U5tVLTU?si=VKXXCpbtpkugSeWX

1 reactie
Suzy
Community Manager
Berichten: 7390
Dat verdient een Gouden Uil! Slimme zet! TAGGING MASTER! Tag away, my dear!

Beperkt data gebruik in het buitenland met ONEup

@Lucvd bedankt voor je suggestie en feedback. Momenteel hebben we geen weet of informatie dat een datasimkaart voor het buitenland bij Telenet eraan komt. 


https://www.netweters.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.pngSuzy
Community Manager
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.