Beantwoorden
Suzy
Community Manager
Berichten: 7265
Dat verdient een Gouden Uil! Slimme zet! TAGGING MASTER! Tag away, my dear!

Hoe wordt je bèta-tester voor de Telenet TV-app?

Bij Telenet werken we continue aan het verbeteren van de Telenet TV-app, zowel de functionaliteiten als de in-app ervaring van onze klanten. In het verleden hebben we al eens een kleinschalige bèta-groep opgezet, maar door de beperkte testers in deze groep kregen we onvoldoende data om correcte analyses te maken van problemen of crashes. 

Vanaf maandag  23 oktober gaan we daarom van start met een publieke bèta voor de Telenet TV-app. Door het betrekken van een grotere groep klanten (+/- 2.500) die de app op meerdere toestellen gebruikt en op verschillende momenten doorheen de dag, krijgen we betere en meer representatieve data om analyses op uit te voeren. 

Hoe bèta-tester worden?

Elke Telenet TV klant krijgt de komende periode in de Telenet TV-app een pop-up te zien waarin gevraagd wordt deel te nemen aan de bèta-test. 

  • Heb je geen interesse? Dan kan je deze pop-up gewoon weg klikken.
  • Heb je zin om steeds als één van de eerste de nieuwste functies en verbeteringen te ontdekken? Dan kan je deelnemen.

Suzy_0-1697802729871.png    Suzy_1-1697803653669.png

 

Pop-up melding gemist?

Geen zorgen, je kan nog steeds deelnemen aan de bèta via onderstaande URL's.
Deze brengen je rechtstreeks naar de bèta-omgeving van Android of Apple.

Hoe werkt het?

  • Voor Android maken we gebruik van de Google Play Store. Ben je een bèta-tester op Android? Dan wordt je Telenet TV-app steeds automatisch geüpdatet naar de nieuwste versie. Als klant heb je dan enkel nog toegang tot de bèta-versie van de Telenet TV-app.

  • Voor Apple maken we gebruik van Testflight. Als bèta-tester op Apple moet je dus lid worden van de bèta-groep en vervolgens Testflight installeren op je toestel. Via de Testflight-app kan je vervolgens de bèta-versie van de Telenet TV-app installeren. Als Apple-gebruiker kan je zowel de bèta-versie als de productieversie van de app naast elkaar gebruiken.

 


https://www.netweters.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.pngSuzy
Community Manager
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

0 reacties