Beantwoorden
DirkDV71
Freshman Beetjesweter
Berichten: 4
Leesbeest! Leesclubje starten? Pageturner! It's your third party!

Wanneer is Yelo Play-app compatibel met iOS15?

Wanneer is de Yelo app compatibel met IOS15?

0 Likes
6 reacties
BillyX
Freshman Bijna Allesweter
Berichten: 479
Waar zijn die handjes? Opgeruimd staat netjes! De race is begonnen! WOW!

Wanneer is Yelo Play-app compatibel met iOS15?

Je kan niet verwachten dat Telenet nu al ondersteuning voor iOS 15 gaat aanbieden. Die software is namelijk nog volop in ontwikkeling.

 

Dat heb je nu éénmaal wanneer je beta software installeert. Sommige software kan hierop niet goed meer werken tenzij de ontwikkelaar(s) hun app aanpassen. De ontwikkelaars van Telenet zullen iOS 15 zeker en vast opvolgen. Maar bij elke nieuwe iOS 15 beta kan het opnieuw zijn dat hun applicaties niet meer degelijk werken.

 

Verwacht dus een definitieve oplossing op het moment dat de Release Candidate van iOS 15 is verschenen. Ook is het voor ontwikkelaars enkel en alleen mogelijk om nieuwe functies die iOS 15 aanbiedt (nieuwe API's) beschikbaar te stellen van zodra Apple de eindfase is ingegaan. Dit wil dus zeggen dat Xcode ook uit de beta fase moet zijn.


Telenet

BillyX

...gebeten om te weten...

Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.Tags (2)
Christof75
Freshman Bijna Allesweter
Berichten: 533
Champagne, lezer van het jaar! En wanneer slaap jij? JACKPOT! WOW!

Wanneer is Yelo Play-app compatibel met iOS15?

Ik ben het daar niet mee eens. Bij mij werken alle apps onder IOS15 en TVOS15 behalve de flow app en de yelo app. De telenet tv app werkt wel alsook alle apps van de concurentie dus waarom die twee apps voorzien van een systeem waarbij het enkel werkt van IOS9 tot IOS14. want de app zegt dat ik moet bijwerken naar de recentste versie.

 

 

0 Likes
BillyX
Freshman Bijna Allesweter
Berichten: 479
Waar zijn die handjes? Opgeruimd staat netjes! De race is begonnen! WOW!

Wanneer is Yelo Play-app compatibel met iOS15?


@Christof75  schreef:

Bij mij werken alle apps onder IOS15 en TVOS15 behalve de flow app en de yelo app. 


Tja je mag het daar niet eens mee zijn maar zo zal het zijn. iOS 15 en al de andere OS'en van Apple zijn volop in ontwikkeling. Niet enkel grafisch ziet het er anders uit. Niet enkel nieuwe functies zijn er bijgekomen. Maar ook bestaande API's en nieuwe API's zijn volop in ontwikkeling. Als toevallig deze apps van Telenet een bestaande API gebruikt welke een wijziging door het nieuwe OS krijgt dan zal deze niet meer goed werken.

 

Als ontwikkelaar heb je dan twee keuzes. Ofwel zoek je een workaround voor het probleem ofwel implementeer je de nieuwe wijzigingen van de API. Dat laatste is uiteraard toekomstgericht de beste keuze.

 

Echter aangezien de API's tijdens de beta fase nog steeds wijzingen krijgen is het voor de ontwikkelaars onmogelijk om hun app in de App Store te krijgen die gebruik maken van deze nieuwe API's of nieuwe functies van iOS. Apple laat dit enkel en alleen toe van zodra de Release Candidate is uitgebracht. Want vergis je niet, gans de ontwikkelaarsomgeving Xcode is tijdens deze fase ook in beta. Met beta software kan je zelfs helemaal geen app submitten naar de App Store.

 

Trouwens bij je installatie van deze beta software heb je herkend dat je weet dat er diverse problemen kunnen opduiken.

 

"You acknowledge that by installing such pre-release software on your apple-branded computers and/or devices,...That applications and services may be affected by your use of pre-release software. Further, you understand that data (including documents) from such applications or services that you create or change while using the pre-release software may be incapable of being restored or recovered."

 


@Christof75  schreef:

 de app zegt dat ik moet bijwerken naar de recentste versie.


De laatste iOS versie waarvoor ontwikkelaars op dit moment volledige support kunnen geven is iOS 14.6. Dat is de laatste recentste versie.


Telenet

BillyX

...gebeten om te weten...

Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.EricB
Experienced Beetjesweter
Berichten: 4
Leesclubje starten? Primeur! Pageturner! It's your third party!

Wanneer is Yelo Play-app compatibel met iOS15?

Geweldige, lange en correcte uitleg, maar er bestaat nog zoiets als service naar je klanten,die meer dan genoeg betalen. Zit al jaren in het beta programma en dan is het triest vast te stellen dat alleen de Yelo app niet werkt en je alleen excuses leest met ‘de kleine lettertjes’

Los het op en help je klanten, kost waarschijnlijk minder tijd dan deze lange antwoorden te typen.

 

Mvg

Eric

MyName
Freshman Beetjesweter
Berichten: 1
De kop is eraf!

Wanneer is Yelo Play-app compatibel met iOS15?

Heb zelf software ontwikkeld. In de Yelo app test men waarschijnlijk de versie van de iOS. Die komt niet overeen met hetgeen de ontwikkelaar verwacht en hij stuurt je wandelen met de gekende foutmelding. Hoogstwaarschijnlijk werkt de app gewoon wel met de nieuwe iOS. Die test werkt dus enkel blokkerend.

 

Is inderdaad niet echt klantvriendelijk maar dat zijn we ondertussen gewoon.

0 Likes
Wuldan
Experienced Beetjesweter
Berichten: 3
Primeur! Gelezen en goedgekeurd! De kop is eraf! En we zijn vertrokken!

Wanneer is Yelo Play-app compatibel met iOS15?

De yelo TV app werkt terug sinds vandaag op IOS 15 en dit zonder dat er een update kwam…dus gewoon pestgedrag  van Telenet dat ze al die tijd de  beta testers van IOS 15 de toegang tot de app ontzegden. Durf het dan ook te zeggen als we de vraag stellen. Welk onozel gedrag, waar ze anders door de feedback heel wat info kunnen krijgen. Hopelijk is het stoppen met casten tijdens programma ook opgelost. Bijna tijdens elk programma stopt casting, heropvragen en je kan verder kijken. Marktleider, maar helaas heel klant onvriendelijk en ver achterop qua kwaliteit van streaming. Netflix stopt nooit met streamen, hooguit even minder kwalitatief beeld, maar hoogst uitzonderlijk. Werk aan de winkel, zowel technisch als qua mentaliteit.