De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Kerstpromo: 43" i.p.v. 49" LG tv geleverd

Beantwoorden
Highlighted
Freshman Beetjesweter
Berichten: 1
En we zijn vertrokken! Hallo! Welkom!

In december overgestapt van Wigo Home naar Wigo 9GB door de kerstpromo. Vandaag de LG smarttv besteld aan 99 euro. Tot mijn verbijstering krijg ik een 43" ipv de 49" zoals gepubliceerd in de kerstpromo. Dit zijn oneerlijke praktijken. @telenet: Gelieve mij de correcte tv te leveren of ik zie mij genoodzaakt klacht in te dienen bij het Meldpunt vh Ministerie van Economie.

Mvg,

 

Dirk

Tags (1)
0 Likes
Beantwoorden
3 reacties
Highlighted
Freshman Veelweter
Berichten: 181
It's your second party! Even demarreren... Een bus vol! π-DAY!

Ik vrees dat wij als Telenet-klanten/gebruikers hier weinig kunnen aan doen/verhelpen. Best met Telenet zelf (schriftelijk/e-mail) contact opnemen

https://www2.telenet.be/nl/klantenservice/contacteer-telenet/

 

Ref.:

https://www.telenetcenterkempen.be/telenet/promoties/word-wigo-9gb

Beantwoorden
Highlighted
Freshman Meesterweter
Berichten: 2113
De slimste mens? Dat ben jij. GP, kort voor Giga Poster! Applaus voor jezelf! Hallo zeg! Wat weet jij niet?

Op deze site richt je u niet tot Telenet, maar tot mensen die proberen om anderen te helpen.

Als je niet krijgt wat je bestelt, stuur dat terug. Dat recht heb je. Je hebt dan ook het recht om terugbetaald te worden. Hier kan je de instructies vinden.

Als ik me niet vergis is de verkoper ook vermeld op de bewuste webpagina, nl.: A&C Systems NV - Bleyveldstraat 6 3320 Hoegaarden - BTW BE.0445.299.482

Heel toevallig heb ik gisteren voor iemand anders ook die LG tv's bekeken. Ik heb toen opgemerkt dat bij het 49 duims model stond: "Niet op voorraad". Vervolgens heb ik gistere gekeken naar de voorwaarden. Eén van de voorwaarden is zolang er voorraad is.  Ik heb toen aan die persoon aangeraden om voor her 43 duims model te gaan dat in diezelfde promo aan dezelfde prijs van 99 euro stond (heeft die persoon mij gezegd, ik kan dat niet zien, ik heb geen recht op deze promo). De overwegingen die ik gemaakt heb om dat toch aan te raden zijn: geschikt voor tv met een kaartje, als je een HDD aansluit heb je time shift en kan je opnemen, heeft HDR, is smart tv en is een echt koopje aan die prijs.

 

Edit 14:30. Ik zie nu op de shop pagina dat het voor het 49 duims toestel 4 tot 6 weken kan duren (heb ik gisteren niet zien staan).


   janne_man | Krak
    In het land der blinden is eenoog koning.
      Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

0 Likes
Beantwoorden
Highlighted
Experienced Weetjesweter
Berichten: 19
Follow the reader, reader! Goed gevonden! Twee handen vol! Tien op tien!

Zowel de 43 als 49 inch wordt aangeboden aan 99 euro. Heb je de juiste besteld? Staat er 49 inch in uw bevestigingsmail? Anders inderdaad retourneren!

Beantwoorden