De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Geen verbinding met internet CS9003

Beantwoorden
Janneke_Dust
Freshman Allesweter
Berichten: 1237
Happy New Year! Volop in the game! Straf. Héél straf! It's your fifth party!

Mogelijk is het zoals TV met een kaartje. Als deze lang niet gebruikt is dan ontbreken de decodeer sleutels en werken enkel de zenders zonder codering (een, canvas, ketnet, ...). Maar als je alles voldoende lang (15 min à 1h) laat opstaan dan komen de decodeer sleutel binnen en werken alle basiszenders.


Jean (Janneke Dust) | Krak
Hou het eenvoudig.
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Beantwoorden
janne_man
Professional Meesterweter
Berichten: 3232
Jij bent een ware apostel. Full speed writing! Jij Netweters wikipedia! Happy New Year!

@SIMON12345 

Als je een ander abonnement hebt aan zee dan thuis, kan het geen probleem zijn om die te wisselen voor een Digicorder of Digibox.

 

In de officicële communicatie van Telenet staat dat de TV-Box automatisch desactiveerd als die langer dan 2 weken niet verbonden is met het internet. Ongeacht welke decoder je aan zee ook gebruikt, riskeer je bij elke decoder telkens je naar de zee gaat langer dan 2 weken voordien, met een probleem te zitten.

Zowel Digicorder, Digibox of CI+ (tv met een kaartje) gaan niet meer werken als het toestel niet minstens in standby blijft staan en evenmin als de antenne uitgetrokken is. Waarom beiden? Vie de kabel wordt de ontsluiercode vernieuwd. Als je bijvoorbeeld de stroom altijd afsluit als je weggaat aan zee, zou je best de decoder telkens mee verhuizen. Voor een CI+ wordt dat eerder afgeraden om die te dikwijls te hersteken (fragiele pinnetjes die in de CAM komen).


   janne_man | Krak
    In het land der blinden is eenoog koning.
      Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

0 Likes
Beantwoorden