De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Telenet verlengt rechten voor de Premier League

Beantwoorden
robatoras
Freshman Meesterweter
Berichten: 2333
Jij bent een pro! De slimste mens? Dat ben jij. Happy New Year! GP, kort voor Giga Poster!

Telenet heeft de uitzendrechten voor de Engelse Premier League voor drie jaar verlengd. Play Sports is sinds jaar en dag exclusief rechtenhouder van de Premier League in België. Telenet is verheugd te bevestigen dat zijn klanten ook de komende seizoenen de Premier League, met de strafste Belgen waaronder De Bruyne, Tielemans en Alderweireld, op hun vertrouwde zender kunnen blijven zien.


Telenet verlengt de rechten voor de Premier League met drie seizoenen. Play Sports blijft dus zeker tot seizoen 2024 – 2025 de thuisbasis voor de Engelse competitie. Nagenoeg alle matchen worden live uitgezonden op Play Sports, en een selectie van de wedstrijden is ook te zien op de gratis zender Play Sports Open. De topwedstrijden worden professioneel omkaderd vanuit de Play Sports studio’s. Bovendien kunnen kijkers ook steeds terecht bij Play Sports voor samenvattingen van alle wedstrijden en extra magazines over en rond de beste competitie ter wereld.

Stefaan Kestens, verantwoordelijk voor Play Sports: We blijven met Play Sports absoluut inzetten op topcompetities voor onze klanten en willen het meest uitgebreide sportaanbod van Vlaanderen bieden. De Premier League speelt daarin uiteraard een zeer belangrijke rol. We zijn dan ook blij dat we de rechten voor deze topcompetitie hebben kunnen verlengen met drie seizoenen. Zo kunnen we onze fans niet alleen de live matchen, maar ook verslaggeving en omkadering van het hoogste niveau blijven garanderen.”

 

Paul Molnar, Chief Media Officer at the Premier League zegt: “Premier League is verheugd om zijn uitstekende samenwerking met Telenet in België voort te zetten tot seizoen 2024/25. Play Sports biedt marktleidende sportverslaggeving en fans kunnen zich verheugen op uitstekende Premier League-omkadering met meer live wedstrijden dan ooit tevoren."

Beantwoorden
6 reacties
Koekroeck1
Professional Beetjesweter
Berichten: 5
It's your second party! Hey, jij weer! :-) Mooi, mooi! Primeur!

En nu maae hopen dat ze de wedstrijden in 4k uitzenden. Het wordt eens tijd.

Beantwoorden
Kcquipor
Experienced Weetjesweter
Berichten: 17
Goed gevonden! Twee handen vol! Je eerste full page! Say what?!

Eens benieuwd wat Play Sports hun volgende stappen zullen zijn I.v.m uitzendrechten voor bvb Formule 1 en andere sporten komende seizoenen.

 

Play Sports zou beter inzetten op buitenlandse topsporten (NHL, MLB, NASCAR, etc) of dit samen met Eleven Sports doen omdat zij al een internationale sport tak hebben (UFC, NFL, NBA,etc). 

0 Likes
Beantwoorden
Hofkens
Professional Veelweter
Berichten: 381
It's your third party! Happy New Year! It's your second party! WOW!

@Koekroeck1  schreef:

En nu maae hopen dat ze de wedstrijden in 4k uitzenden. Het wordt eens tijd.


Niet teveel willen é, ze hebben nog maar een jaar of 3 een 4K-decoder, dan is het nog veel te vroeg voor een eerste 4K-kanaal... 😉

Beantwoorden
luc55
Professional Veelweter
Berichten: 548
En wanneer slaap jij? JACKPOT! Even demarreren... Dat loopt vlotjes.

je hebt gelijk dit is nog te vroeg eerst moet de box op punt gebracht worden dan kunnen ze de volgende stap gaan zal dit jaar niet meer zijn en dan moeten er testen gebeuren

0 Likes
Beantwoorden
master-magic1
Professional Meesterweter
Berichten: 2733
De nieuwe Einstein! Topic held(in)! Organisatietalent! Jij Netweters wikipedia!

@luc55 die testen met een 4K kanaal zijn al lang gebeurt bij Telenet, er moet alleen ruimte voor zijn op de kabel, eens alle analoge kanalen over heel het uitzendgebied van Telenet uitstaan is er plek voor zo een zender, of ze moeten hem via internet doorsturen op de Telenet tv box.


   Master-Magic | Krak
    https://www.master-magic.be
      Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Beantwoorden
Koekroeck1
Professional Beetjesweter
Berichten: 5
It's your second party! Hey, jij weer! :-) Mooi, mooi! Primeur!

Screenshot_20210716-152645.jpg

Eleven sports wilt dus nog voor de competitiestart een 4k-kanaal uitbrengen. Of dat alleen maar via internet is, is nog maar de vraag. Er zit dus (eindelijk!) weldegelijk wat beweging in het 4k-gebeuren.

0 Likes
Beantwoorden