De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Verschil tussen Play More en Streamz+

Beantwoorden
erik9
Freshman Beetjesweter
Berichten: 7
Follow the reader, reader! Mooi, mooi! En we zijn vertrokken! Hey, jij weer! :-)

Als ik het goed begrijp is de catalogus van series en films identiek in Play More en Streamz+ maar betaal je 5 euro meer omdat je met Play more kan genieten van terugkijk televisie en van een aantal themazenders. Bovendien kan je Streamz+ niet bekijken via de TV-box. Wat eigenaardig is want met Netflix gaat dat wel. Of vergis ik mij? 

 

Titel gewijzigd door @Bjarne | Vorige titel: Play More en Streamz+

0 Likes
35 reacties
m-jan20
Professional Allesweter
Berichten: 1658
It's your third party! GP, kort voor Giga Poster! Wat een systeem! Hallo zeg! Wat weet jij niet?

@Dirk_H  schreef:

ik heb nog Prime en Telenet Sport. Wat gebeurt er daar mee? Ik betaal daarvoor 34.18€ per maand. Wat kost het wanneer ik zou overschakelen naar Play More + Sport?


deze bundels kan ge gewoon blijven gebruiken. 

 

Play More (€24,95) & Play Sports (€13,55) = €38,5. 


  m-jan20 | Krak
  Welkom op De Netweters
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
Joy1
Freshman Beetjesweter
Berichten: 2
Primeur! Pageturner! De kop is eraf! It's your fourth party!

Sinds streamz+ in mijn play more is opgenomen is de rangschikking van de laatst toegevoegde films totaal naar de vaantjes.

Vroeger stonden ze, per categorie, netjes bovenaan.

Nu moet je per categorie de hele lijst tot onder door scrollen en staan de laatst toegevoegde films er 'ergens' tussenin.

Zéér ergerlijk en onpraktisch !

Het zoeken naar de laatst toegevoegde films is veel te tijdrovend geworden waardoor ik overweeg om er na jaren toch maar de brui aan te geven

soulofsound
Experienced Beetjesweter
Berichten: 5
Hey, jij weer! :-) En we zijn vertrokken! Primeur! Gelezen en goedgekeurd!

Volledig mee eens. Play More is nog een schim van wat het was. Films niet meer chronologisch, zodat je niet weet welke er bij gekomen zijn. Veel minder goede films dan vroeger. Allemaal Nederlandstalige content die ik nooit wil bekijken. Als ik een abonnement wou op Streamz had ik dat wel genomen. Mijn Play More abonnement naar de vaantjes doen door een goedkope Streamz in de plaats te geven is echt vragen om abonnees te verliezen.

Ik geef het maximaal nog tot het einde van het jaar. Als er dan geen verbetering is, lees Play More van vroeger, ben ik weg.

Gilbert
Freshman Meerweter
Berichten: 53
Nog geen reader's digest? :-) Dat begint te tellen! A born reader! It's your fifth party!

Volledig mee eens , ik vind ook niks aan streams , ik had veel liever Play More.

0 Likes
Umbra666
Professional Meerweter
Berichten: 153
Happy New Year! It's your fourth party! Een bus vol! Topicwurm!

Ik drop het hier maar even. Heb bij de start maandje Streamz gehad in Play More, maar binnen de maand terug opgezegd, paar films en series en zat er al snel door. Nu terug Play More genomen, wegens extra lange kerstvakantie (jaarlijkse sluiting bedrijf + eigen nog op te nemen verlof) dus dacht, nog eens tijd om gebruik te maken van wat streamingdiensten. Maar kan als Play More klant niet via de Streamz apps kijken via Telenet login, krijg dan de melding, dat mijn huidig Telenet abonnement niet voldoet en deze moet aanpassen. Play More is wel volledig actief op tvbox. Nog die dit probleem hebben ervaren, @Juul ?

0 Likes
Juul
Freshman Weetjesweter
Berichten: 10
Primeur! Je eerste full page! Twee handen vol! Goed gevonden!

Inderdaad ook aan de hand gehad veel over en weer gebeld met klantendienst heeft enkele dagen geduurd maar is opgelost. Er is blijkbaar een probleem tussen streamz en playmore als je eerst play was en nadien playmore dus is dit blijkbaar nog niet opgelost...