Beantwoorden
riji
Experienced Meerweter
Berichten: 114
BINGO! De volle 100! De vlam zit erin. Al 25 duimen!

Hernummeren zenders: beheer kan veel beter

Nieuw bij TN (whoppa, play, play sports) ben ik verrast door het primitieve beheerniveau van de zenderlijst in mijn digicorder en -box .
1) voor alles is er tegenwoordig een app, waarom niet voor het beheer van de lijst met zoveel zenders, in plaats van met de afstandsbediening te zitten sukkelen?
2) de beheersmogelijkheden beperken zich met het verplaatsen van zenders tot het hernummeren en zo tot het wijzigen van hun volgorde
3) het is niet mogelijk zenders die je niet interesseren of die je met jouw abonnement niet kan ontvangen, te merken als verborgen, zodat ze bij het zappen worden overgeslagen
4) de lange zenderlijst is met zijn diverse optionele boeketten een echt gedrocht, waarbij we zelfs tot zendernummer 999 komen
5) mijn hoofdvraag is om de mogelijkheid één of meerdere favorietenlijsten te kunnen aanmaken. Zoiets kennen we zelfs bij een eenvoudige satellietontvanger al meer dan tien jaar.
Je maakt gewoon een lijstje met enkel die zenders waar je wilt naar kijken in de volgorde dat jij belangrijk vindt.
Het laat toe dat de volgorde van de basis TN zenderlijst ongewijzigd blijft, wat het makkelijk maakt bij zenderwijzigingen en bij communicatie klant-TN.
Ik denk geenszins dat het bieden van zo'n favorietenlijst enig probleem stelt voor TN maar dat het vooral een kwestie is van niet willen.
Ik kan daar maar één ding bij bedenken: publiciteit, het willen opdringen van extra producten.
Er wordt al zoveel reclame opgedrongen tijdens het kijken en we betalen heel veel aan TN, dan hoeven we toch niet nog eens gehinderd te worden bij het zappen?
Ik denk hierbij niet enkel aan de kieskeurige klant met extra boeketten, maar evenveel aan de oudere/eenvoudige klant die nooit naar meer dan een tiental vertrouwde zenders kijkt.
6) nog iets heel anders in verband met zenderbeheer: ik heb geen mogelijkheid gevonden om de gewenste zendervolgorde op de digicorder over te laten nemen op de digibox. Kan dit echt niet (zelfs bij PX gaat dit automatisch)?

15 reacties
Wheng
Professional Allesweter
Berichten: 1933
Jij alziend oog. ;-) Krak 2018 Ere-Krak Krak 2021

Hernummeren zenders: beheer kan veel beter


@Nick_Belgique@  schreef:

Geef je groot gelijk, dat zou pas gebruikservaring zijn, maar ja, zoals gewoonte, luistert Telenet niet echt naar zijn klanten... eerder...


Fijn dat je jezelf gelijk geeft 🙂


    Wheng | Krak
    Everyone is wise until he speaks.
      Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes