Beantwoorden
Wim83
Freshman Weetjeslezer
Berichten: 1
En we zijn vertrokken!

Verbinding tussen digicorders (of met internet) weg

Goeiedag,

Wij hebben 2 digicorders: eentje beneden in de living en een tweede op het 2de verdiep. Die in de living krijgt internet via een powerline. Die van boven krijgt internet met een vaste lijn uit de muur.

Het gebeurt regelmatig (+- elke 2 weken) dat de verbinding tussen de 2 digicorders weg is, dus dat je beneden de opnames van de digicorder boven niet meer kan zien. Even 1 of beide digicorders zonder stroom zetten helpt meestal...

Het gebeurt even regelmatig dat de digicorder beneden (die via de powerline is verbonden) de verbinding met de modem verliest. Dit terwijl er geen andere verbruikers zijn of niets anders gaande is in huis. Dit kan enkel verholpen worden door de powerlines opnieuw te syncen. Wat is er mis en hoe voorkom ik dit aub? 

Ik heb al meermaals naar Telenet gebeld, dan testen ze telkens de verbinding enz, maar alles lijkt altijd normaal. Alle tips zijn welkom!

 

Alvast bedankt!

Mvg

Wim

 

0 Likes
1 reactie
patrick37
Professional Superweter
Berichten: 5997
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Verbinding tussen digicorders (of met internet) weg

@Wim83  

Heb je ook al eens nagegaan of dit op regelmatige tijdstippen gebeurd ? Kan zijn dat er op je electriciteitsnet nog andere toestellen zijn die aanspringen denk aan een wasmachine of een vaatwasser en die pakken dan ineens heel je stroom weg zodat je Powerline zonder verbinding zit. 

 

 


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.