Beantwoorden
ajf
Experienced Beetjesweter
Berichten: 18
Happy New Year! Dat loopt vlotjes. Twee handen vol! Mooi, mooi!

Kosten gsm-abonnementen in WIGO 35GB

goedemorgen,

 

Ik heb een Wigo35GB abonnement. Weet iemand toevallig wat de kosten van de gsm abonnementen in dit pakket zijn? Ik zoek nml een manier om een goedkoper abonnement te krijgen, eea begint wel erg duur te worden.

Op de factuur is helaast niets te zien hierover.

Dank alvast

 

Titel gewijzigd door Lieselot91 (mod) | Vorige titel: WIGO 35GB abonnement

0 Likes
2 reacties
MartijnS
Freshman Veelweter
Berichten: 210
De magic number! Lezersgoud. Respect! Even demarreren... Een bus vol!

Kosten gsm-abonnementen in WIGO 35GB

Er bestaat geen overzicht van de prijzen van de individuele producten binnen een WIGO aangezien dit een bundel is met een vaste prijs.

Is ook onmogelijk om uit te drukken aangezien er een variabel aantal simkaarten binnen een WIGO 35GB bundel kunnen zitten: 1 tot 5...

 

Hoeveel simkaarten gebruik je momenteel binnen je WIGO 35GB? Misschien kunnen we je helpen met een goedkoper alternatief te vinden.

0 Likes
patrick37
Professional Superweter
Berichten: 5805
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Kosten gsm-abonnementen in WIGO 35GB

@ajf 

Als je een Wigo 35 hebt dan zit de prijs van je gsm er al bij ingerekend en daar betaal je dan een prijs per maand voor. Dus je kan in de Wigo 35 maximaal 5 simkaarten activeren en dan heb je 35 GB om over die 5 simkaarten ( of net hoeveel je er nodig hebt maar max is 5 simkaarten ) te verdelen. 

Je gaat dan ook nergens vinden wat je per simkaart betaald zoals in de One of OneUp want dat zit allemaal verrekend in je totaal prijs. Wigo 15 en Wigo 9 GB is max 2 simkaarten in het pakket , ook daar weer één vaste prijs voor. 

Om een eventueel goedkoper alternatief te bieden is de One daar betaal je dan wel per simkaart en kan je tot max 5 simkaarten gaan. Moest je maar één simkaart nodig hebben is de One een goed alternatief dan betaal je maandelijks € 66 ( voor nu dat is zonder de prijs stijging ) , vanaf 1 juni is dit € 69,10. Bij One kan je dan maximaal 5 simkaarten nemen en betaal je maximaal € 135 per maand , dat is al het nieuwe tarief na de prijs stijging. 

Wat je ook eventueel kan doen is internet en tv apart nemen en daarbij voor de gsm prijs volgens verbruik nemen , betaal voor het geen wat je gebruikt. Maar dat kan wel een dure rekening worden als je veel belt dus dat zou betekenen dat je dan vooral al via Whatsapp dient te bellen dan kost het je niks. 

Hoeveel simkaarten heb je nu in je Wigo ? 


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes