De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Wifi-booster (powerline) op 5Ghz

Beantwoorden
Peter1985
Freshman Weetjesweter
Berichten: 11
Pageturner! Je eerste full page! Handje vol! Primeur!

Geachte,

 

Ik heb de telenet modem geconfigureerd op 2.4 en 5ghz Wi-Fi. 

Ik heb ze elk geconfigureerd met een andere naam want mijn toestel nam altijd die van 2.4ghz. 

Mijn Wi-Fi booster zend enkel het 2.4ghz signaal uit en bij 5 ghz is het enkel het blauwe lampje die brand. Hoe kan ik dit wijzigen?

 

Mvg

 

Peter

0 Likes
Beantwoorden
8 reacties
patrick37
Freshman Meesterweter
Berichten: 2288
It's your second party! Happy New Year! De slimste mens? Dat ben jij. De nieuwe Einstein!

@Peter1985  

Zijn dit de powerlines van telenet zelf of heb je die zelf aangekocht via een ander kanaal of winkel dus niet telenet ? 


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Beantwoorden
janne_man
Professional Meesterweter
Berichten: 3370
Netweters’ orakel! PhD in problem solving! Jij bent een ware apostel. Full speed writing!

@Peter1985 

Het blauwe lampje betekent dat de 5 GHz actief is (dus uitzend).


   janne_man | Krak
    In het land der blinden is eenoog koning.
      Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

Beantwoorden
Peter1985
Freshman Weetjesweter
Berichten: 11
Pageturner! Je eerste full page! Handje vol! Primeur!

Geachte

 

Deze zijn van telenet gehuurd. 

 

Mvg

0 Likes
Beantwoorden
Peter1985
Freshman Weetjesweter
Berichten: 11
Pageturner! Je eerste full page! Handje vol! Primeur!

Ah ok blauw betekend dat er wel al verbinding is. 

Bedankt

 

Mvg

0 Likes
Beantwoorden
patrick37
Freshman Meesterweter
Berichten: 2288
It's your second party! Happy New Year! De slimste mens? Dat ben jij. De nieuwe Einstein!

@Peter1985  

Zie je dan ook niks staan in 'mijn telenet' ? Daar kan je de powerlines zien staan , normaal gezien , en dan kan je daar eens naar de instellingen gaan. 


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Beantwoorden
Peter1985
Freshman Weetjesweter
Berichten: 11
Pageturner! Je eerste full page! Handje vol! Primeur!

Ik zie dat mijn wifiboosters werken met elk toestel van 2.4ghz maar mijn tablet op 5ghz wil altijd met mijn modem verbinding maken

0 Likes
Beantwoorden
janne_man
Professional Meesterweter
Berichten: 3370
Netweters’ orakel! PhD in problem solving! Jij bent een ware apostel. Full speed writing!

@Peter1985 

Heb je uw wifi powerline op 5 GHz een andere naam gegeven dan op uw modem?

Je kan dat zien in mijn Telenet.

Je kan dat ook vasstellen met je tablet anl je u dicht bij de powerline zet, en uw tablet heeft dat signaal genomen, dan zal je daar een sterk signaal hebben. Ga verder weg van de powerline en tevens verder van de modem, dan zal het signaal zwakker zijn. Ga van de powerline naar de modem dan zal uw signaal in eerste instantie verzwakken en als alles goed werkt (hangt af van Android versie ) zal op zeker ogenblik het signaal terug sterker zijn omdat het toestel op datzelfde SSID blijft en automatisch overschakeld naar het sterkere signaal met de SSID.


   janne_man | Krak
    In het land der blinden is eenoog koning.
      Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

Beantwoorden
Peter1985
Freshman Weetjesweter
Berichten: 11
Pageturner! Je eerste full page! Handje vol! Primeur!

Geachte,

 

Bedankt voor de tips

Beantwoorden