Beantwoorden
Elly
Professional Weetjesweter
Berichten: 33
Smile! All I want for X-mas is YOU Star Wars Day On a roll...

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

Sinds een paar dagen werkt de vtmgo app niet meer, deze start wel op.
Zodra ik iets wil kijken krijg ik nog wel de reclame maar als de serie zou gaan starten krijg ik een foutmelding en is t afgelopen.

Ik vermoed dat het komt door de nieuwe versie van de telenet box die sinds vorige week uitgerold is.
Dus benieuwd of er meer mensen last van hebben.

 

Titel aangepast door Bjarne (Mod) | Originele titel: VTM go app

0 Likes
87 reacties
DeLLiAnO
Freshman Allesweter
Berichten: 1085
Meer goede raad dan tante Kaat Een mailpaal! Ongelooflijk (maar waar)! Waar zijn die handjes?

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

@Elly 

Al eens de tvbox tijdje af de stroom gehaald en weer ingestoken? Zo kan de tvbox zn oud cache geheugen wissen.

Al eens geprobeerd een reset uit te voeren op de tvbox?

 


_______________________

If it's not a Bengal, then it's just a cat.
Rise and Rise again, until lambs become lions.
Tell me why are we, so blind to see, that the ones we hurt, are you and me.

Elly
Professional Weetjesweter
Berichten: 33
Smile! All I want for X-mas is YOU Star Wars Day On a roll...

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

Geprobeerd, maar helpt niet.
Alle andere apps werken wel.

0 Likes
DeLLiAnO
Freshman Allesweter
Berichten: 1085
Meer goede raad dan tante Kaat Een mailpaal! Ongelooflijk (maar waar)! Waar zijn die handjes?

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

@Elly 

Wat heb je al geprobeerd? Beide?

 


_______________________

If it's not a Bengal, then it's just a cat.
Rise and Rise again, until lambs become lions.
Tell me why are we, so blind to see, that the ones we hurt, are you and me.

DeLLiAnO
Freshman Allesweter
Berichten: 1085
Meer goede raad dan tante Kaat Een mailpaal! Ongelooflijk (maar waar)! Waar zijn die handjes?

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

@Elly 

In het verleden zijn er nog problemen geweest met de vtm go app. Soms is dit tijdelijk van aard. Als tvbox een tijd uittrekken en reset van tvbox niet helpt, kan je dit altijd doorgeven aan klantendienst via fb of whatsapp of telefonisch 015/66.66.66 mss dat zij je meer info kunnen geven.

Je kan ook als je smart tv hebt, of een android/apple mediabox hebt de vtm go daarop zetten.

 


_______________________

If it's not a Bengal, then it's just a cat.
Rise and Rise again, until lambs become lions.
Tell me why are we, so blind to see, that the ones we hurt, are you and me.

Elly
Professional Weetjesweter
Berichten: 33
Smile! All I want for X-mas is YOU Star Wars Day On a roll...

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

Ik had beide al geprobeerd.

Sluit straks de chromecast weer aan, en hopelijk is t maar tijdelijk.

Maar toch ook benieuwd of dit alleen bij mij niet werkt of bij meerdere niet

0 Likes
DeLLiAnO
Freshman Allesweter
Berichten: 1085
Meer goede raad dan tante Kaat Een mailpaal! Ongelooflijk (maar waar)! Waar zijn die handjes?

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

@Elly 

Heb net voor je de vtm go app getest op de tvbox (heb van dag 1 laatste nieuwe update van tvbox), en kan hem hier zonder problemen opstarten. (Wat niet wegneemt dat er geen problemen zijn.)

Kun je even checken mss dat je tvbox niet in eco stand staat maar in snelle.

En probeer daarna eens de tvbox volledig van de stroom te halen, ook je modem even van stroom te halen. Dan modem weer aan te zetten, en als die volledig is opgestart, je tvbox terug in stopcontact te steken.

 


_______________________

If it's not a Bengal, then it's just a cat.
Rise and Rise again, until lambs become lions.
Tell me why are we, so blind to see, that the ones we hurt, are you and me.

Elly
Professional Weetjesweter
Berichten: 33
Smile! All I want for X-mas is YOU Star Wars Day On a roll...

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

Maandag moet ivm vloerwerkzaamheden toch alles losgekoppeld worden, dus dan bekijken we het opnieuw.
Maar de app heeft altijd gewerkt tot een paar dagen geleden (verleden week donderdag deed ie het nog zeker; zondag niet meer)
En nu dus nog steeds niet, tvbox staat niet op eco.

Ik wacht wel even af of het over een paar dagen opgelost is, en anders neem ik opnieuw contact op.
Alvast bedankt voor het meedenken.

 

DeLLiAnO
Freshman Allesweter
Berichten: 1085
Meer goede raad dan tante Kaat Een mailpaal! Ongelooflijk (maar waar)! Waar zijn die handjes?

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

@Elly 

Is graag gedaan, je weet ons te vinden he 😉

Fijn weekend nog gewenst

 


_______________________

If it's not a Bengal, then it's just a cat.
Rise and Rise again, until lambs become lions.
Tell me why are we, so blind to see, that the ones we hurt, are you and me.

Tomme1980
Professional Beetjesweter
Berichten: 5
Star Wars Day Jij bent af! Handje vol! Leesbeest!

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

Beste,

 

Sinds de nieuwe telenet update werkt de vtm go app niet meer. Alle andere tv platformen werken perfect.

De app zelf start op en je kan je programma kiezen en opstarten.

De reclame werkt perfect, van zodra het programma zou moeten opstarten blokkeert het programma en krijg je de foutmelding: er is een fout opgetreden: [object Object]

Via de smartphone of andere toestellen werkt de app perfect!

Kunnen jullie mij de oplossing geven.

Voor je de vraag stelt; ik heb allerlei dingen al geprobeerd zoals het platform opnieuw opstarten, de stekker uit getrokken, maar jammer genoeg tevergeefs.

Titel gewijzigd door Suzy (admin) | Vorige titel: Vtm go app in mijn telenet tv box werkt niet.

Tags (1)
DeLLiAnO
Freshman Allesweter
Berichten: 1085
Meer goede raad dan tante Kaat Een mailpaal! Ongelooflijk (maar waar)! Waar zijn die handjes?

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

@Tomme1980 

Die vraag is hier enkele dagen juist zelfste gesteld.

De persoon had ook alles geprobeerd.

Heb je al eens de modem een tijdje uit stopcontact gehaald (paar minuutjes)en de tvbox ook. En dan pas de modem insteken en dan als ie volledig is opgestart de tvbox.

Je kan ook een hard reset doen, bv als je tv box v2 hebt (1knop aan voorkant ipv 3) zodat je de tvbox naar status brengt alsof ie voor eerste keer word opgestart en volledig terug alles update van firmware/apps enz.

Decoder (resets)

Nu de +/- toetsen op het voorpaneel weg zijn, is er een nieuwe eenvoudige procedure om je TV-box te herstarten. Druk de aan/uit toets op het voorpaneel 10 seconden in terwijl je de stroom uit-/en inschakelt.

Maak je keuze met de afstandsbediening of door minder dan vijf seconden te drukken op de aan/uit knop. Druk langer dan drie seconden om de optie te bevestigen. Je hebt de keuze uit:

  • Soft reset
    Alle lokale instellingen worden gewist, behalve Bluetooth pairing met de afstandsbediening en wifi-instellingen. De box herstart en voert een First Time installatie uit.
  • Software update
    Er wordt gecontroleerd of er een nieuwe softwareversie beschikbaar is. Is dat zo? Dan wordt die geïnstalleerd.
  • Hard reset
    Alle lokale instellingen en software worden gewist, waarna een software installatie en First Time installatie worden uitgevoerd. Deze optie werkt alleen als de decoder is aangesloten met een ethernet kabel (UTP).
  • Cancel
    De box herstart.

Met een tv box v1 (3knoppen vooraan) "dacht ik dat dat ook ging, door de 3 knoppen tegelijk in te drukken

 


_______________________

If it's not a Bengal, then it's just a cat.
Rise and Rise again, until lambs become lions.
Tell me why are we, so blind to see, that the ones we hurt, are you and me.

0 Likes
DeLLiAnO
Freshman Allesweter
Berichten: 1085
Meer goede raad dan tante Kaat Een mailpaal! Ongelooflijk (maar waar)! Waar zijn die handjes?

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

@Elly 

Voor ik het vergeet, er is nog 1 oplossing mogelijk (was dit vergeten sorry)

Je kan ook een hard reset doen, bv als je tv box v2 hebt (1knop aan voorkant ipv 3) zodat je de tvbox naar status brengt alsof ie voor eerste keer word opgestart en volledig terug alles update van firmware/apps enz.

Decoder (resets)

Nu de +/- toetsen op het voorpaneel weg zijn, is er een nieuwe eenvoudige procedure om je TV-box te herstarten. Druk de aan/uit toets op het voorpaneel 10 seconden in terwijl je de stroom uit-/en inschakelt.

Maak je keuze met de afstandsbediening of door minder dan vijf seconden te drukken op de aan/uit knop. Druk langer dan drie seconden om de optie te bevestigen. Je hebt de keuze uit:

  • Soft reset
    Alle lokale instellingen worden gewist, behalve Bluetooth pairing met de afstandsbediening en wifi-instellingen. De box herstart en voert een First Time installatie uit.
  • Software update
    Er wordt gecontroleerd of er een nieuwe softwareversie beschikbaar is. Is dat zo? Dan wordt die geïnstalleerd.
  • Hard reset
    Alle lokale instellingen en software worden gewist, waarna een software installatie en First Time installatie worden uitgevoerd. Deze optie werkt alleen als de decoder is aangesloten met een ethernet kabel (UTP).
  • Cancel
    De box herstart.

Met een tv box v1 (3knoppen vooraan) "dacht ik dat dat ook ging, door de 3 knoppen tegelijk in te drukken

 


_______________________

If it's not a Bengal, then it's just a cat.
Rise and Rise again, until lambs become lions.
Tell me why are we, so blind to see, that the ones we hurt, are you and me.

Suzy
Community Manager
Berichten: 7387
Dat verdient een Gouden Uil! Slimme zet! TAGGING MASTER! Tag away, my dear!

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box


@DeLLiAnO  schreef:

@Tomme1980 

Die vraag is hier enkele dagen juist zelfste gesteld.

...


@DeLLiAnO goed gespot! Ik heb beide topics samengevoegd. 

@Elly @Tomme1980 krijgen jullie beiden dezelfde foutmelding? Zo ja, kan je misschien ook eens een foto delen ervan?


https://www.netweters.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.pngSuzy
Community Manager
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

Tomme1980
Professional Beetjesweter
Berichten: 5
Star Wars Day Jij bent af! Handje vol! Leesbeest!

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

Voila se

dit komt telkens tevoorschijn op het scherm.

BTW: alle resets en etc zijn gebeurt en het probleem is niet opgelost.

20230328_121744.jpg

DeLLiAnO
Freshman Allesweter
Berichten: 1085
Meer goede raad dan tante Kaat Een mailpaal! Ongelooflijk (maar waar)! Waar zijn die handjes?

VTMGo-app geeft foutmelding bij kijken via de TV-box

@Tomme1980 

Gewoon om ff uit te sluiten, heb je ook de beschreven hard reset gedaan zoals ik heb uitgelegd? (Even om uit te sluiten)

dus niet de fabrieksinstelling/reset die je kan doen op tvbox in instellingen.

 


_______________________

If it's not a Bengal, then it's just a cat.
Rise and Rise again, until lambs become lions.
Tell me why are we, so blind to see, that the ones we hurt, are you and me.

0 Likes