De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Aanvangstijden Play More-kanalen sinds 1 september

Beantwoorden
jojo4
Freshman Beetjesweter
Berichten: 2
Pageturner! Goed gevonden! Primeur! Gelezen en goedgekeurd!

Hallo, sinds 1 september worden op de films op de Play-More kanalen continu uitgezonden (zonder Play-info tussendoor). De aanvangstijden in de tv-gids zijn de minuut waarin de film start, en als je een film opneemt of herbekijkt, zie je dus telkens nog een stukje (de aftiteling meestal) van de vorige film. 

Wel vervelend als je een film opneemt (bijvoorbeeld Us of the Boy Brahms' Curse) op Play More Black (of bekijkt via terugkijk-tv) en nog de laatste scene van de voorafgaande 'passion'-film voor de kiezen krijgt. Er zou daar toch een buffer moeten zijn.

0 Likes
3 reacties
louishufk
Professional Meesterweter
Berichten: 3212
Happy New Year! Netweters’ orakel! It's your fourth party! PhD in problem solving!

@jojo4 

Eigenlijk is het niet de bedoeling bij opnames om een perfecte kopie te krijgen. Het lijkt mij eerder de bedoeling om op een ander tijdstip deze uitzending te bekijken. In dat geval is een klein stukje "brol" aan het begin geen probleem. Als men een buffer moet voorzien om afwijkingen op te vangen gaat er waarschijnlijk om een screensaver gevraagd worden. En dat is dan ook weer "brol". Zonder dat kort stukje vooraf loop je ook de kans dat er stukje van de eigenlijke uitzending gemist wordt. Dat lijkt mij veel vervelender.


  Louishufk | Krak
   We doen wat we kunnen, nu nog kunnen wat we doen.
    Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
jojo4
Freshman Beetjesweter
Berichten: 2
Pageturner! Goed gevonden! Primeur! Gelezen en goedgekeurd!

@louishufk 

Een stukje 'brol' is inderdaad niet erg en een perfecte kopie hoeft ook niet, maar het kan toch zeker niet de bedoeling zijn dat je "alle leeftijden"-opname van een kwaliteitsfilm op Play More Black begint met een stukje porno.

 

Update 14u58 : Ik heb dit ook aangekaart via de facebook-pagina van Play (met een pb), ze gingen kijken hoe ze dit konden oplossen.

Suzy
Community Manager
Berichten: 3493
Happy New Year! It's your fifth party! De gouden postveer is voor jou Netweters’ orakel!

@jojo4  schreef:

 

....

Update 14u58 : Ik heb dit ook aangekaart via de facebook-pagina van Play (met een pb), ze gingen kijken hoe ze dit konden oplossen.


@jojo4 ik heb zelf ook zicht op de feedback dat de Social Media collega's doorsturen intern. Zij hebben ondertussen feedback gekregen. Ik deel deze dan ook graag op De Netweters:

 

"De 18+ film voor een reguliere film, die via terugkijk-TV start of bij het terugspoelen is een helaasheid dat we technisch niet kunnen opvangen. De timing bounderies van de programma's zijn voor zo iets niet hard afdwingbaar, omdat schuiven in programma lay-out niet kan gecorrigeerd worden achteraf."


https://www.netweters.be/html/assets/Telenet%20logo%20signatures.pngSuzy | Community Manager

Without music, life would be a mistake. - Nietzsche

Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.