Beantwoorden
Herman58
Freshman Beetjesweter
Berichten: 13
Twee handen vol! Je eerste full page! Mooi, mooi! Leesclubje starten?

Telenet Modem Wifi 5.0 Ghz gaat lopen , 2.4 Ghz niet

Alhoewel ik de Wifi van de Telenet Modem niet gebruik , toch is er iets wat ik nu eens eindelijk heel erg zou willen weten. Als ik een Wifi kanaal instel op 2.4 Ghz dan staat het er na 24 uur nog op de zelfde plek , als ik dat doe op 5.0 Ghz dan gaat die lopen bv ik stel het in op kan 48 en 24 u later staat het plots op kan 36. Iemand een idee hoe dit komt ?

 

Bij Telenet weten ze het dus ook niet , eerste had ik de Zwarte modem en dus gaan inruilen voor een Witte. Men vermoede bij Telenet dat dit het probleem was omdat het een veel voorkomende fout zou zijn ? kan best , maar dan kreeg ik de Witte modem (die ik nog steeds gebruik) en heb de zelfde fout. Naar Telenet terug gebeld , en niemand die een juist antwoord kon geven ? want men wist het ook niet.

 

Nu heb ik een AC 900 Router van Linksys en die doet wel wat die moet doen zonder op bv 5.0 Ghz stout te zijn haha en te gaan lopen , das toch wel heel erg raar ? Is er hier iemand die net het zelfde probleem voor heeft en er ook géén antwoord of raad mee heeft wat dit kan zijn. Want de Linksys Router die doet het goed en de Telenet modem die doet het niet op 5.0 Ghz Wifi. Ik heb gelezen dat Internet Modems waarvan je WiFi ingebouwd hebt het vaak zeer slecht doen , er stond niet echt bij wat men met slecht bedoeld ?

 

PS Je kan ook een varia kanaal instellen (breed) en dan gaat een kanaal wel lopen , dat heeft niks te maken met vast kanaal ,  tussen haakjes terzijde. Das totaal iets anders.

 

Telenet Modem's hebben een spook in 5.0 Ghz WiFi 😀

 

Groeten Herman

Beantwoorden
0 Likes
0 reacties