Beantwoorden
pierre5
Freshman Beetjesweter
Berichten: 1
En we zijn vertrokken! Hi there! Hallo! Welkom!

Wifi snelheden met one UP

Hallo,

We zijn overlaatst overgeschakeld op het ONE UP abonnement. Eén van de redenen hiervoor was omdat onze wifi niet altijd super werkte. Na de overschakeling was ons eerste probleem dat we maar snelheden van 90mbs met de kabel haalden, dit is ondertussen opgelost door de modem te resetten naar fabrieksinstellingen. Nu worden snelheden van 900mbs gehaald met de kabel. Het tweede probleem is dat door het resetten een nieuw WIFI netwerk is ontstaan naast ons al bestaande wifi netwerk. We zitten nu dus met twee wifi netwerken waarbij dat ik het laatste wifi netwerk precies niet kan vinden in mijntelenet. Ook onze wifi powerlines blijven aangesloten op het eerste wifi netwerk dat we reeds hadden en geven maar snelheden van rond de 100 Mbs. 

Nu vroeg ik mij af of er geen hogere snelheden voor de wifi kunnen gehaald worden met deze powerlines? Als je een abo hebt van 1GB moeten er toch snelheden van 3,4 a 500 kunnen gehaald worden met wifi, nee?  Welke snelheden halen jullie zoal?

 

 

Beantwoorden
0 Likes
2 reacties
Geert_
Professional Beetjesweter
Berichten: 13
Je eerste full page! Leesbeest! Netjes! Mooi, mooi!

Wifi snelheden met one UP

Hey,

Wij halen nog niet eens 100mbps, terwijl we de nieuwste router hebben, vraag het mij ook af of dit niet beter kan? Meeste van onze toestellen die internet nodig hebben zijn dan ook met de kabel aangesloten. Daar halen we +800mbps.

Beantwoorden
0 Likes
rafb
Experienced Weetjesweter
Berichten: 49
Say what?! On a roll... Tien op tien! Nice talking to you!

Wifi snelheden met one UP

Alles kan beter.

Maar niet met de gratis Telenet-apparatuur.

Mijn advies: schakel de Telenet Wifi volledig uit. Leg netwerkkabel naar de kamer waar je Wifi gebruikt en sluit daar een eigen Wifi-toegangspunt aan dat de Wifi 6-standaard ondersteunt.

Is mijn advies realiseren te moeilijk, te lastig of te duur?

Dan zal je nooit snelheden van +800 Mbps via Wifi halen!

Beantwoorden