De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

volumekoppeling afstandbediening blijft niet werken

Beantwoorden
Kurt5
Experienced Beetjesweter
Berichten: 5
Hey, jij weer! :-) Hi there! De kop is eraf! Primeur!

Beste, ik heb mijn jbl soundbar gekoppeld van de telenet tv box naar mijn philips tv via HDMI. Het geluid van de tv heb ik uitgeschakeld. Wel maak ik gebruik v d functie om zowel tv als soundbar te laten inschakelen als ik de tv box inschakel. Voor de regeling v h volume het ik de telenet afstandsbediening gekoppeld via versterker, zodat ik voor het volume v d soundbar de telenet afstandsbediening kan gebruiken ipv de originele jbl. Regelmatig komt er op het scherm dat het toestel een afstandsbediening wil koppelen? En ben ik mijn ingestelde koppeling kwijt. Ik heb deze programmatie ondertussen al enkele keren opnieuw gedaan. Kan iemand mij een tip geven zodat ik dit niet steeds opnieuw moet uitvoeren? bedankt 

 

Titel aangepast door Bjarne (Mod) | Originele titel: volumekoppeling afstandbediening

0 Likes
Beantwoorden
2 reacties
patrick37
Freshman Meesterweter
Berichten: 2187
It's your second party! Happy New Year! De slimste mens? Dat ben jij. De nieuwe Einstein!

@Kurt5  kan je niet eens een reset doen van je apparaten en het opnieuw instellen? 

Zelf heb ik thuis de Sonos installatie gekoppeld en dus het volume daarmee kan regelen. Na de nieuwe software update in de tv box had ik het probleem dat het niet meer werkte maar na een nieuwe koppeling werkte het weer perfect. 


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Beantwoorden
BillyX
Freshman Weetjesweter
Berichten: 10
Happy New Year! Follow the reader, reader! Je eerste full page! Handje vol!

Hier is het exact hetzelfde. Aan mijn TV is een SONOS installatie aangesloten. Ik verkies ervoor dat de Telenet afstandsbediening de volumeregeling via de TV regelt. De SONOS Arc verkrijgt deze gegevens via HDMI CEC wat overigens perfect werkt.

 

Maar toch om de één of andere redenen moet ik zo tweemaal per maand de koppeling terug instellen. Doe ik dit niet dan lukt de volumeregeling totaal niet. Ik heb dit probleem altijd al gehad met de TV-Box. Maar misschien handig om te weten...mijn TV is ook een Philips TV.

0 Likes
Beantwoorden