Beantwoorden
gigi
Experienced Meerweter
Berichten: 242
Full speed writing! BINGO! De volle 100! De vlam zit erin.

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

Hello ,

Ik ondervind het volgende probleem. Op de home pagina van mijn nieuwe website Meisje uit het Noorden staat op de index.htm pagina onderaan bij de afgebeelde drukknop pag 2, pag 3 en page 4 in rode letters. Ik heb zowel pag 3 en pag 4 voorzien van een hyperlinck met index 3.html en index 4.html.

pag 2 heeft ook een hyperlinck met index 2.html en heeft geen problemen. Maar als ik op pag 3 of pag 4 klik komt er "Not Found".

In FileZilla staat zowel in de linkerkolom(intern) als in de rechterkolom(extern) de index 3.html en de index 4.html .

Wat is er aan de hand? Kan iemand dit oplossen voor mij?de netweters 25 8 febr 2021.pngde netweters  45 8 febr 2021.png

grtz,

gigi 

 

Titel gewijzigd door Jolien5 (mod) | Vorige titel: Not Found

0 Likes
92 reacties
gigi
Experienced Meerweter
Berichten: 242
Full speed writing! BINGO! De volle 100! De vlam zit erin.

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

Dit gaat om een bestandsnaam. Open dit bestand in audacity (je geeft aan dat je dat gebruikt), klik op exporteren (mp3 is ok).

Als je de Cyrillische naam ziet, kopieer de naam en doe niet anders in audacity. De naam kopieren doe je als de naam opgelicht is, Cntrl+C (Control-toets ingedrukt houden houden en de letter c indrukken.

 

Open Notepad++, zie dat het karakterset UTF-8 (zonder BOM) ingesteld is. Doe nu Ctrl+V (Control-toets ingedrukt houden en letter v indrukken).


Open dit bestand in audacity.
Bedoel je daarmee dat ik de mp3 met het Russische liedje moet importeren in audacity zodat dit lied op de twee tracks (stereo) komt te staan?


De Cyrillische naam kan ik maar veranderen in audacity als ik dit lied opsla als mp3 bestand, dus klikken op export mp3 en dan komt een menuvenster waar je cyrillische naam ziet staan om op te slaan.
Daarin kan ik de cyrillische naam kopiëren met ctrl +c .


Dat heb ik ook gedaan. Maar nu ik zie de cyrillische naam van de mp3 staan in notepad++.


Selecteer heel die tekst doe Ctrl+C, ga terug naar Audacity die nog altijd open staat klaar om te exporteren. Als de Cyrillische tekst nog opgelicht is, doe Ctrl+V, id e tekst niet meer opgelicht dan kan je die eerst wissen met de Del-toets en dan Ctrl+V doen.

 

Klik vervolgens op opslaan. Het bestand met die rare naam zet je met FileZila (of een ander FTP-programma) op je website. Het geluidsbestand roep je gewoon op met de Cyrillische naam. Die staat er, maar je ziet het niet omdat het niet mogelijk is om met ftp users.telent.be te bekijken in UTF-8.

 

Stel u daar geen vragen over; Doe exact wat ik hier vertel.


Ik zie na op Windows-1252 te hebben geklikt de volgende melding: Huidige wijziging opslaan
U moet de huidige wijziging opslaan . Alle opgeslagen wijzigingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt.
Doorgaan?
Mag ik op ja klikken en komen er dan geen de netweters   1 maart 2021.png met de huidige codering utf-8 in Windows 10?

grtz,
gigi

0 Likes
gigi
Experienced Meerweter
Berichten: 242
Full speed writing! BINGO! De volle 100! De vlam zit erin.

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

Nog een aanvulling.

 

Hetgeen ik beschrijf, heb ik getest en dat werkt. Elke byte van UTF-8 kan gelezen worden alsof het een byte is in Windows-1252.

Alleen als het de eerste 256 tekens betreft van Windows-1252.


Er bevinden zicht geen cyrillische tekens in Windows-1252

Als notepad ++ zijn eigen code tabel utf-8 gebruikt om te converteren, dan nog kan het geen ansi tekens converteren die van cyrillische characters komen.


En als jouw O S geen utf-8 hanteert, dan zal het muziekbestand of mp3 worden opgeslagen als een Windows-1252 of in een andere codering.


Nogmaals welk besturingssysteem gebruik je???


Dat is heel belangrijk om te weten. Als je NIET werkt met Windows 10 dan is al deze uitleg hier overbodig.


Het instellen van utf-8 zonder BOM in codepad++ is niet voldoende om de codering te laten slagen als je geen Windows 10 hebt. Het opslaan van de cyrillische naam als je niet werkt met Windows 10 is ook tevergeefs voor een goed resultaat.

 

Dus zolang ik niet zeker weet of je ook met Windows 10 werkt, heeft heel deze redenering geen zin om dit uit te voeren.


Dus graag met welk besturingssysteem werk je momenteel, en hoe komt het als Telenet zijn abonnées verplicht om in hun website de eerste webpagina op te slaan als een index.html webpagina, dat dit bij jou niet geldt of je hebt geen Telenet opslagruimte ?


Het ftp programma gaat de UTF-8 bestandsnaam omzetten naar Windows-1252.
Het ftp programma is dat FileZilla?


Ja en hoe komt het dan dat de Telenet server die geen ascii ondersteunt dan de melding heeft bij het verbinden: de server ondersteunt geen niet-ascii codering


Juist omdat FilaZilla gebruik maakt van de utf-8 codering.


In FileZilla kun je de instelling in Overdrachtmodus op "ascii" zetten in de plaats van" automatisch" wat standaard "utf-8" betekent. Of deze optie ascii de "standaard ascii" is of "Windows-1252" weet ik niet.
En dan heb je nog de optie" Binary."

 

Maar cyrillische tekens die ondersteund worden door utf-8, koi8-r en Windows 1251 cyrillic zijn niet verenigbaar met de ansi codering of Windows-1252.

 

grtz,
gigi

0 Likes
gigi
Experienced Meerweter
Berichten: 242
Full speed writing! BINGO! De volle 100! De vlam zit erin.

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

Telenetsite aanvaard geen bestanden met Cyrillische tekens in de bestandsnaam.
Je bestandsnamen van foto's, html pagina's e.d. moeten in Westerse taal zijn. Zelfs hernoemen werkt niet.

 

Cyrillisch in de inhoud van je HTML pagina's is geen probleem. Je kan zelfs het bijschrift van je foto4 in het Cyrillisch zetten.


Ja da is juist. De filename bestaat uit de koi8-r decimale tekens of getallen van de Russische filmtitel en vormen geen probleem. Het zijn getallen en die gelijken niet op cyrillische characters.

grtz,

gigi

 

0 Likes
igvfer
Professional Superweter
Berichten: 7734
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Organisatietalent! Topic held(in)!

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

@gigi  Dat je beginpagina index.html moet zijn dat is de keuze van de provider die de ruimte ter beschikking stelt. Ik gebruik een andere provider en die laat ook toe dat het index.php of default.html of default.php is. Een gekregen paard kijk je niet in de bek. Dus leer daarmee leven. De reden daarvoor is dat iemand die een website bezoekt in dit geval users.telenet.be wat voor iedereen hetzelfde IPadres is naar, eerst de bepaalde map van de gebruiker moet geleid worden en da naar een startpagina. Is er geen pagina gedefinieerd dan zie je enkel de mappenstructuur van die gebruiker of zelfs gewoon een error melding of een pagina die zegt dat de site onder constructie is. En dat is ook de keuze die de provider maakt en in zijn script zet.

En eerlijk gezegd ik zou mij niet veel zorgen maken om dat Cyrillisch. Je kan op je pagina zoveel zetten in het Cyrillisch dat je wil alleen bestanden mogen niet een Cyrillische bestandsnaam hebben. Concentreer je op de opbouw van je site en wat je ermee wil vertellen.

Ik zie bijvoorbeeld in uw code iets dergelijks staan:

<img alt="julia" class="auto-style1" height="328" longdesc="дочьйи" src="julia.jpg" style="float: left" width="185" />

 Specifiek "longdesc=" wordt bijvoorbeeld niet ondersteund door de huidige browsers. Dus dit zal niet doen wat het hoort te doen.

Dat zie je hier: https://www.w3schools.com/tags/att_img_longdesc.asp .

Gebruik alleen Westerse bestandsnamen en plaats er een Cyrillische beschrijving bij en uw bezoekers weten ook waarover het gaat.

Neem een voorbeeld aan bijvoorbeeld een Chinese site zoals: https://www.tp-link.com/tw/ . Er staat geen enkele foto of dergelijke met een Chinese bestandsnaam, veel Chinese tekens maar geen bestandsnamen.



  Ignace (igvfer) | Krak
  Niets is mooi of lelijk, het is enkel wij die het mooi of lelijk vinden.
  Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
janne_man
Professional Superweter
Berichten: 5175
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website


@gigi  schreef:
..

Ik zie na op Windows-1252 te hebben geklikt de volgende melding: Huidige wijziging opslaan
U moet de huidige wijziging opslaan . Alle opgeslagen wijzigingen kunnen niet ongedaan worden gemaakt.
Doorgaan?
Mag ik op ja klikken en komen er dan geen de netweters   1 maart 2021.png met de huidige codering utf-8 in Windows 10?

grtz,
gigi


Als je neen klikt dan gebeurt er niets. Je moet dus op Ja klikken. Vervolgens komst er in een venster waar je een naam kan geven aan hetgeen je opslaat. In zo een geval gebruik ik de asm naam 'magweg.txt' Want ik heb die opslag helemaal niet nodig. Ik wil enkel de bytes bekijken met een Windows-1252 bril.

 

Wat je reacties in je volgend bericht betreft:

Ik stelde voor om te openen in Audacity en te exporteren met een andere naam omdat ik veronderstel dat dit voor jou gemakkelijker is dan het mp3 bestand te kopiëren en te hernoemen.

De inhoud van je Audacity bestand verandert daarmee niet. Audacity slaat niets op in een bepaald tekenset codering Audacity slaat op in de codering die je aangeeft. Vermits het bij invoer een mp3 is en bij export een mp3, blijft de volledige inhoud intact.

 

Als je de Cyrillische naam in Notepad++ gekopieerd  hebt, moet je wel Karakterset, Meer, West-Europees, Windows-1252 kiezen (en als Notapad++ wil opslaan, dat aanvaarden alhoewel deze opslag geen enkel nut heeft). Het resultaat dat je dan in Notepad++ hebt moet de naam worden van het mp3 bestand dat je gaat exporteren. (nogmaals stel je daar altijd geen vragen bij, maar doe het).

 

Mag ik opmerken dat ik niet converteer in de gebruikelijke betekenis van een teken in een bepaalde code tabel overzetten naar een zelfde teken in een andere code tabel. Hetgeen ik doe is het lezen van iets dat gecodeerd is met een bepaalde tabel lezen alsof het met een andere code tabel genoteerd is. Jij behoud zichtbaar hetzelfde teken, maar verandert de binaire code. Ik doe juist het tegenovergestelde, in dit stadium interesseert me het zichtbare teken niet, ik wil de binaire code behouden. (Dit is 100% exact voor hetgeen gedaan wordt in Notepad++).

 

Troost u ik gebruik Windows 10

janne_man_0-1614613388535.png

De logica die ik volg, zal lukken in alle gevallen waarbij het besturingssysteem de bestandsnamen opslaat in UTF-8 en waarbij het ftp-programma om welke reden ook de UTF-8 bestandsnamen converteert naar Windows-1252.

 

Voor de betekenis van Overdrachtstype zie hier. Zoals je kan lezen heeft ASCII uitsluitend betrekking op het einde regelprobleem. De bestandsnamen staat heit volledig buiten. Automatisch betekent dat FileZila beslist op basis van de extensie. Htm, html, css, ... bestanden zijn tekst bestanden en worden bij Automatisch behandeld als overdrachtstype ASCII. Bestanden met extensises zoals jpg, jpeg, tif, png, ... en mp3, wav, ... worden behandeld als binary.

 

Ik heb geen weet van dat Telenet verplicht om een index bestand te hebben. Kan je me de link hiervan doorsturen (de link, niet de inhoudvvan de pagina).  Al je een cursus html volgt, zal allicht ook gezegd worden om een index.htm of index.html bestand te hebben. Dit is zo in het meest courante gebruik. Ik heb dit niet gedaan, om je toe te laten de inhoud te zien van MijnZandbakje. 

Ga naar users.telenet.be/MijnZandbakje  en klik dan op de folder foto. Klik vervolgens op LinkNaarFoto.htm. Klik op LinkNaarFoto.htm. Bekijk gerust de bron hiervan. Klik  nu op de link naar Добро. Wat staat er nu boven in de adresbalk? Geeft een rechtermuisklik op de afbeelding en kies

Afbeelding opslaan als (kan ook downloaden of wat anders zijn, hangt af van browser). Welke naam wordt voorgesteld? Is het dat wat je wenst?

 

janne_man_0-1614620512749.png

 

Zoals je ziet ondersteunt Notepad++ voldoende Cyrillische coderingen.

 

De codering dit je gebruikt zijn meestal bepalend voor de invoer. Het programma dat je gebruikt beslist zelf met welke codering dit opgeslagen wordt.  De opslagcodering van de bestansdnaam wordt beslist door het systeem (Windows 10). Dat zijn zaken die ne niet kan veranderen. Voor de inhoud zijn er wel editors zoals Notepad++ die de gebruiker toelaten om een bepaalde codering voor de opslag te gebruiken. Notepad (niet ++), Wordpad, Word en andere tekstverwerkers laten niet toe dat jij beslist in welke codering opgeslagen wordt. Juist hierdoor kunnen bestanden van de ene computer moeiteloos overgebracht worden naar een andere computer.

0 Likes
gigi
Experienced Meerweter
Berichten: 242
Full speed writing! BINGO! De volle 100! De vlam zit erin.

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

Bedankt voor de uitleg. 

Echter kom ik op een struikelblok.

Alles ging goed tot ik de rare tekens wilde opslaan. Dit lukte niet zie bijlage.

Ik heb ook een printscreen met een afbeelding over een Dynamic template?

Kan ik daar ook mee werken?

 

grtz,

gigide netweters  40 2 ma 2021.pngde netweters   500  2 ma 2021.pngde netweters  205    2 ma 2021.png

0 Likes
janne_man
Professional Superweter
Berichten: 5175
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

@gigi 

Voor je eerste afbeelding (opslaan in Audacity). Ik zie zes keer het suffix .mp3. Het staat er minstens 7 keer, want ik vermoed dat een maximale lengte bereikt werd. Eén keer de naam volstaat. (verschillende keren Ctrl+V gedaan?)

 

Voor de tweede afbeelding (opslaan in Notepad++). Jij kiest daarvoor een folder (map) die je hiervoor wil gebruiken. Je mag dat gerust in Documenten zetten. Zoals ik reeds aangegeven heb, heb je dit niet nodig, maar je moet het wel opslaan om verder te kunnen. Geef als naam (dat is geen verplichting enkel een suggestie) magweg.txt. Zo weet je direct dat als je dat bestand ziet, het weg mag. (wissen , delete).

 

Van de derde afbeelding (dynamic web template) weet ik niets af. Dus heb ik effe gegoogled met de tekst dynamic web template en zo kwam ik hier terecht.

0 Likes
gigi
Experienced Meerweter
Berichten: 242
Full speed writing! BINGO! De volle 100! De vlam zit erin.

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

gigi Voor je eerste afbeelding (opslaan in Audacity). Ik zie zes keer het suffix .mp3. Het staat er minstens 7 keer, want ik vermoed dat een maximale lengte bereikt werd. Eén keer de naam volstaat. 

 
Het klopt als ik de cyrillische bestandsnaam ЕСЛИ У ВАС НЕТУ ТЁТИ had gekopiëerd en opsloeg in notepad++ kwam het er verschillende keren op. Ik heb ze dan verwijderd tot er nog één bestandsnaam stond. Daarna in Windows -1252 opnieuw ctrl + v en de rare tekekns kwamen in notepad++ te staan. Als ik copiëer  met de muis en plak lukt het beter. 


Voor de tweede afbeelding (opslaan in Notepad++). Jij kiest daarvoor een folder (map) die je hiervoor wil gebruiken. Je mag dat gerust in Documenten zetten.


Neen kijk naar de printshot die ik heb gemaakt. Ik mag niet maar ik moet de cyrillische bestandsnaam in de mag Documenten opslaan. Zie nogmaals de screenshot.


Zoals ik reeds aangegeven heb, heb je dit niet nodig, maar je moet het wel opslaan om verder te kunnen. Geef als naam (dat is geen verplichting enkel een suggestie magweg.txt )


Ik heb geen nieuwe naam ingevoerd, gewoond de standaard naam new 1 txt. opgeslagen.
Deze staat in de map Documenten en is nu verwijderd.


Van de derde afbeelding (dynamic web template) weet ik niets af. Dus heb ik effe gegoogled met de tekst dynamic web template en zo kwam ik hier terecht.
Vriendelijk dank voor de link naar een dynamische sjabloon. Er st

aat ook een volledige beschrijving over microsoft expression web 4 wat goed van pas kan komen.

 

Soms lukt het mijn index.html webpagina te vernieuwen met ctrl + F5 maar zeker niet altijd.


Deze nieuwe bestandsnaam opslaan is gelukt. Maar daar blijft het bij. als ik dit rare bestand heb opgeladen met FileZilla dan kan ik het in de externe site plaatsen. In microsoft expression web 4 werkt de hyperlink met dit geluidsbestand goed en speelt het Russisch lied af op de lokale webpagina.

 

Maar na het uploaden naar de externe webpagina op index.html speelt het niet meer af.
Als ik een mp3 met Latijnse bestandsnaam met een hypelink maak met de afbeelding met cyrillische bestandsnaam, dan speelt dit wel af op de externe website op de index.html webpagina.

de netweters 11  3 ma 2021.pngde netweters 25  3 ma  2021.pngde netweters   3 ma 2021 10.pngde netweters 25  3 ma  2021.png
grtz,
gigi

0 Likes
janne_man
Professional Superweter
Berichten: 5175
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

@gigi 

Je moet altijd de syntax regels van html volgen. In de oproep van een een url mogen geen spaties voorkomen. Als er spaties zijn moeten die vervangen worden door %20.

Om deze reden meen ik reeds vroeger in deze draad of de vorige, dat ik de suggestie deed om spaties te vervangen door onderlijningstekens. Ik kan je enkel een suggestie geven. Jij beslist.

Neem deze link over:

http://users.telenet.be/MijnZandbakje/ЕСЛИ%20У%20ВАС%20НЕТУ%20ТЁТИ.png

 

Wat vind je zelf het gemakkelijkst? bovenstaand lijntje of dit:

http://users.telenet.be/MijnZandbakje/ЕСЛИ_У_ВАС_НЕТ_ТЁТИ.png

Uiteraard in het tweede geval heeft uw bestand de onderlijdingstekens en wordt het opgeroepen met de onderlijningstekens.  Vermits ik uw situatie simuleer, heg ik geen onderlijningstekens geplaatst in de naam en krijg je uiteraard een foutmelding wegens onbestaand.

Met spaties moet je in elke href de spaties in de bestandsnaam vervangen door %20 (uitsluitend in de bestandsnaam zelf, niet in de naam die je toont op je pagina.

Aan u de keuze.

 

In Notepad++ kies je de folder die je wil. Als je echter geen schrijfrechten hebt op die folder zal Notepad++ je de suggestie geven om de folder Documenten te gebruiken.  Er is niets dat je belet om bijvoorbeeld je 3d-Objects folder te gebruiken. Ik maak van de gelegenheid gebruik om je aan te raden deze folder niet meer te gebruiken en alles wat er in steekt naar een andere folder te verplaatsen. De reden van deze suggestie kan je hier lezen.

Edit: hier een link naar een artikel in het Nederlands.

0 Likes
gigi
Experienced Meerweter
Berichten: 242
Full speed writing! BINGO! De volle 100! De vlam zit erin.

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

Wat ik niet begrijp is als je de index.html webpagina hebt opgeladen en nadien er nog een afbeelding of tekst wil opzetten, dat dit niet meer gaat.

 

Het fabeltje dat je kunt vernieuwen met Ctrl + F5 toets is een klucht en werkt niet. Je bent dus verplicht om  opnieuw een index.html te maken wil je de nieuwe afbeelding er ook op plaatsen.

 

Dat is een grote handicap en blijkbaar heeft Telenet daar geen oplossing voor.

grtz,

gigi

0 Likes
janne_man
Professional Superweter
Berichten: 5175
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

@gigi 

Er kan allen maar getoond worden wat je opgeeft in je html bestanden op voorwaarde dat die aanwezig zijn.

 

Het probleem is dat er caches zijn van je pagina op verschillende niveaus. Deze caches kan je niet uitschakelen. Daar heeft Telenet niets mee te maken. Dat  probleem bestaat met alle webbrowsers en met alle webpagina's. Zie ook bijvoorbeeld hier. Ik sluit niet uit dat je een paar keer een refresh moet doen.

 

Nu ik toch aan het reageren bent. Het probleem met spaties in de naam moet je ook voorgehad hebben met de foto van Julia. In vorige schermafbeeldingen was dat ook een naam met spaties.

0 Likes
gigi
Experienced Meerweter
Berichten: 242
Full speed writing! BINGO! De volle 100! De vlam zit erin.

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

Dus als je een webpagina maakt moet je er van bewust zijn dat er geen nieuwe afbeeldingen of hyperlinks meer kunnen worden geüpload, als de webpagina is opgeladen naar de Telenet server.

Ik lees op het internet dat er websites zijn die automatische worden ververst als je deze tag in de Head plaatst. Wat denk jij hierover?

grtz,

gigi

0 Likes
janne_man
Professional Superweter
Berichten: 5175
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

@gigi 

Je kan altijd nieuwe zaken opladen. Om deze nieuwe zaken te zien of horen moet er toch een href= of een src=zijn in je html code.

Ofwel heb die reeds op voorhand ingevuld, ofwel pas je uw html aan en laad die opniew op.

 

Ik weet niet over welke tag je het hebt, kan je me zeggen welke, dan zoek ik het eens op.

0 Likes
igvfer
Professional Superweter
Berichten: 7734
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Organisatietalent! Topic held(in)!

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

@janne_man   @gigi  Je bedoelt deze code: <meta http-equiv="refresh" content="5"> Waarbij 5 staat na hoeveel seconden uw pagina ververst moet worden. Aan te passen naar keuze.



  Ignace (igvfer) | Krak
  Niets is mooi of lelijk, het is enkel wij die het mooi of lelijk vinden.
  Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
gigi
Experienced Meerweter
Berichten: 242
Full speed writing! BINGO! De volle 100! De vlam zit erin.

Foutmelding "Not Found" bij opbouwen website

Je kan altijd nieuwe zaken opladen. Om deze nieuwe zaken te zien of horen moet er toch een href= of een src=zijn in je html code.

Ofwel heb die reeds op voorhand ingevuld, ofwel pas je uw html aan en laad die opniew op.


Dit is zo! Ik laad meermaals nieuwe zaken op maar deze verschijnen niet op mijn webpagina.
Natuurlijk is de grote reden dat het Russische afbeeldingen zijn met een Russische bestandsnaam.


Afbeeldingen met een Latijnse bestandsnaam vormen geen probleem.
Het is logisch dat er een href= of een scr moet aanwezig zijn in de broncode als je met de htlm methode werkt.


Refresh document every 30 seconds:
<head>
<meta http-equiv="refresh" content="30">
</head>


Dit kan je plakken in jouw html webpagina maar is geen aanrader.

Lees hieronder:
Note: The value "refresh" should be used carefully, as it takes the control of a page away from the user. Using "refresh" will cause a failure in W3C's Web Content Accessibility Guidelines

grtz,

gigi

0 Likes