Beantwoorden
Joannes
Professional Beetjesweter
Berichten: 19
Wereld gedichtendag Twee handen vol! Vernieuwde Telenet Webmail? Leesbeest!

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

Mijn telenet : Als ik klik op thuisnetwerk gebeurt er niets! Nog mensen met dit probleem?

mvg

 

Titel gewijzigd door Marie4 (mod) | Vorige titel: Mijn telenet en thuisnetwerk

478 reacties
patrick37
Professional Superweter
Berichten: 6002
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

@Joannes 

Clear eens cache en cookies , denk dat je op de nieuwe omgeving bent uitgekomen van 'Mijn Telenet'. 

Zal hier ook eens kijken. 

 


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
patrick37
Professional Superweter
Berichten: 6002
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

@Joannes 

Heb eens gekeken , ik zit nog op de oude normale versie maar alles werkt bij mij. Dus ook specifiek 'mijn thuisnetwerk'.


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
Joannes
Professional Beetjesweter
Berichten: 19
Wereld gedichtendag Twee handen vol! Vernieuwde Telenet Webmail? Leesbeest!

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

Bedankt Patrick,

Zelfs wanneer ik rechts klik verschijnt de optie 'Link openen in nieuw tabblad' niet.

Werk op iMac.

gr

Johan

patrick37
Professional Superweter
Berichten: 6002
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

@Joannes 

Werk zelf ook met een Imac ( M1 chip ) en alles werkt naar behoren zoals hoort te werken. 

Werk je met Safari of Chrome ? Ik heb de twee eens geprobeerd en geen probleem dus denk niet dat het aan Telenet zelf ligt. 


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
Joannes
Professional Beetjesweter
Berichten: 19
Wereld gedichtendag Twee handen vol! Vernieuwde Telenet Webmail? Leesbeest!

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

Ook andere Browser geprobeerd maar probleem blijft.

 

Joannes
Professional Beetjesweter
Berichten: 19
Wereld gedichtendag Twee handen vol! Vernieuwde Telenet Webmail? Leesbeest!

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

Zoals ik iMac M1, probeerde beide: chrome en safari.

patrick37
Professional Superweter
Berichten: 6002
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

@Joannes 

Werkt er uberhaupt iets van 'mijn Telenet' of werkt er geen enkel tegel ? Dus kan je je verbruik zien , of je producten of iets dergelijks ? 


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
Joannes
Professional Beetjesweter
Berichten: 19
Wereld gedichtendag Twee handen vol! Vernieuwde Telenet Webmail? Leesbeest!

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

Alleen 'thuisnetwerk' kan ik niet openen, de rest wel.

 

patrick37
Professional Superweter
Berichten: 6002
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

@Joannes 

Dan zou het kunnen dat er iets gewijzigd wordt achterliggend  of er is iets echt verkeerd maar daar kan ik niet op antwoorden. Probeer morgen nog eens en anders eens naar Telenet zelf bellen of via Whatsapp bericht sturen of social media. 

Zoals je kan zien hier kan ik alles opvragen. ( Heb niet van alles een screenshot genomen het gaat enkel om het voorbeeld )

Scherm­afbeelding 2022-12-24 om 18.23.07.png


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
Janneke_Dust
Freshman Meesterweter
Berichten: 2321
Krak 2021 Krak 2022 Krak 2020 De slimste mens? Dat ben jij.

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

je komt waarschijnlijk in de nieuwe omgeving van "Mijn Telenet", klik dan niet op de blauw/groene knop "Mijn Telenet" want dan kom je in de oude omgeving en die werkt niet meer zoals het hoort.

gebruik de balk ;

Alles Administratie Verbruik Aanrekening Internet Telefonie Tv
om maar de gewenste afdelingte gaan.

Jean (Janneke Dust) | Krak
Hou het eenvoudig.
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
patrick37
Professional Superweter
Berichten: 6002
Dat verdient een trofee! PhD in problem solving! Een echt antwoordkanon jij! De gouden postveer is voor jou

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

@Janneke_Dust 

Even off topic , heb jij die nieuwe layout al tot je beschikking ? Ik namelijk nog niet dus nog geen idee waar dan eventueel te kijken en te zoeken.


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
Janneke_Dust
Freshman Meesterweter
Berichten: 2321
Krak 2021 Krak 2022 Krak 2020 De slimste mens? Dat ben jij.

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

Op dit moment (weekend ???) werken de links niet in de nieuwe noch in de oude omgeving. Als dit zich normaliseert kan ik eventueel enkele screenshots doorsturen.


Jean (Janneke Dust) | Krak
Hou het eenvoudig.
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
Joannes
Professional Beetjesweter
Berichten: 19
Wereld gedichtendag Twee handen vol! Vernieuwde Telenet Webmail? Leesbeest!

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

Vandaag lukt het wel! Zelf niets gewijzigd ...

Bedankt allen voor de antwoorden.

 

 

JohanScherm­afbeelding 2022-12-25 om 11.31.43.pngScherm­afbeelding 2022-12-25 om 11.29.34.pngScherm­afbeelding 2022-12-25 om 11.30.43.png

Jonazzty
Freshman Beetjesweter
Berichten: 9
Star Wars Day Mooi, mooi! Leesclubje starten? Pageturner!

Mijn thuisnetwerk op Mijn Telenet werkt niet

Ik heb hier exact hetzelfde voor. zit in de oude omgeving Ik geraak niet in een nieuwe of toch niet door cache te clearen ofzo... Maar zou wel in die omgeving moeten geraken om mijn andere issues te kunnen oplossen....