De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

TV-box koppelen met Bose AV20 surround systeem

Beantwoorden
Fredje4
Freshman Weetjeslezer
Berichten: 1
En we zijn vertrokken! Hallo! Welkom!

Beste,

Net de telenet TV box aangeschaft en gekoppeld aan mijn Bose surround systeem AV20. Helaas kan ik het geluid niet regelen met de telenet afstandbediening. Kan iemand een tip geven hoe dit wel kan? De TV box is gekoppeld met een HDMI kabel naar het Bose systeem.

Tags (1)
0 Likes
Beantwoorden
3 reacties
patrick37
Professional Meesterweter
Berichten: 3406
Netweters’ orakel! Jij bent een ware apostel. Jij Netweters wikipedia! Alles op zijn plek!

@Fredje4  

Een optische kabel er tussen steken kan wonderen doen. Hier thuis is ook een Sonos systeem en enkel HDMI werkt niet. Dan een optische kabel er tussen gestoken de tv box opnieuw afgestemd en de boxen laten zoeken en het werkt perfect. Wel de tv ook afstemmen bij de instellingen dat deze het geluid door geeft via je Bose systeem , en ook het geluid uitzetten. ( zo is het bij mij gegaan )


  Patrick37 | Krak
  no one is you en that is your power.
   Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Beantwoorden
FilipD
Professional Meerweter
Berichten: 122
De magic number! De volle 100! BINGO! Warming up?

Ik heb zelf nog een Bose AV systeem gehad. Maar kan je normaal niet het omgekeerde doen? Maw de afstandsbediening configureren van je Bose op de TV-box? Deze systemen waren in de tijd nog toen vrij innovatief op dat vlak dat je alles op een simpele manier kon configureren naar je Bose afstandsbediening. En alle andere randapparatuur trouwens ook. 


Filip | Ex-Moderator

Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

0 Likes
Beantwoorden
kristofDW
Professional Bijna Allesweter
Berichten: 974
Bye-bye Google, hello Yougle! It's your second party! Ongelooflijk (maar waar)! Boek alvast het Sportpaleis!

@Fredje4 Ik weet niet welke tv je hebt maar misschien kan je eerder kiezen om je afstandsbediening van je tv te gebruiken voor alles. Ik heb bijvoorbeeld een optische uitgang op mijn tv die naar mijn Bose gaat. Dus al het geluid dat binnenkomt in de tv zal naar de versterker gaan. Zo kan je al het geluid bedienen via de afstandsbediening van je tv. Ik heb bijvoorbeeld een Samsung Qled waar je al de toestellen kan op aansluiten. Het geluid van de Bose kan ik dan regelen met de tv afstandsbediening. Dit kan je instellen op de tv instellingen. Het digirecorder geluid (dit is ook zo bij de tv box)laat ik gewoon op het maximum staan en regel het geluid van de Bose alleen. 


KristofDW | Krak
carpé diem.
Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Beantwoorden