24748
netweters
|
152291
antwoorden
|
20688
vragen
|
Binnenkort zal het niet meer mogelijk zijn om reclame door te spoelen op tv. Telenet gaat als eerste operator in op de vraag van de Belgische zendergroepen om een aangepast, uniform model voor tv-reclame in te voeren. Eind september krijgen kijkers bij opnames van VTM-programma’s (DPG Media) en PLAY-programma’s (SBS) eerst een minuut niet-doorspoelbare reclame te zien. Ook de andere operatoren staan achter de filosofie van dit uniforme model en voeren constructieve gesprekken met de zendergroepen over de timing van de implementatie.
Bron:
Titel gewijzigd door Suzy (admin) | Vorige titel: Reclame doorspoelen binnenkort niet meer mogelijk
@glennvda schreef:@flip1953 waarom schreef je dan eerder dit?
"Het kan wel een hele tijd duren voor zo'n filter er komt, en ik betwijfel dat Telenet in de toekomst nog zo'n filters zal plaatsen (in het licht van Docsis 3.1 die deze frequenties wellicht ook gebruikt voor data)??"
Ik lees dit alsof het wel negatieve invloed zal hebben op mijn internet met mijn docsis 3.1 modem?
Nee, ik had het hierboven niet over jouw modem.
Hoewel je nu wel een (toekomst gerichte) Docsis 3.1 modem hebt, werkt deze voorlopig nog altijd in Docsis 3.0 mode (backwards compatibel).
Wanneer Telenet later Docsis 3.1 implementeert, en Docsis 3.0 geleidelijk uitfaseert, zullen ze er wel voor zorgen dat de Docsis 3.1 klanten geen storende filters meer hebben.
Dat zal nog wel niet voor de eerste 5 jaar zijn, denk ik....
Op dit ogenblik is zo'n "TOF" filter dus absoluut niet storend voor je internet ...
@flip1953 schreef:
Op dit ogenblik is zo'n "TOF" filter dus absoluut niet storend voor je internet ...
Tenzij ze gewoon de verkeerde plaatsen + je coax afknippen zoals ze in het verleden hier deden.
Ooit van een Telenet medewerker gehoord dat ze mensen rondsturen die amper kunnen lezen/schrijven om zo'n filters te plaatsen. Dat die filters nu geplaatst worden, of dat die personen die tijd in de kroeg gaan zitten, daar kraait geen haan naar.
Al vaker (vooral toen er nog analoge tv was) op depannage gemoeten omdat mensen hun tv zogezegd kapot was. Gewoon geen signaal. Lang verhaal kort: de filter was bij de buren gestoken terwijl degene die Telenet had opgezegd lekker verder keek.
@Ex-Netweter schreef:
@computerke schreef:
PS hoe moet je hier een vorige post netjes citeren zonder Ctrl C en Ctrl V te moeten gebruiken?
Dank je wel! Het zal een beetje verstopt 🙂
@raverke95 schreef:
@flip1953 schreef:Op dit ogenblik is zo'n "TOF" filter dus absoluut niet storend voor je internet ...
Tenzij ze gewoon de verkeerde plaatsen + je coax afknippen zoals ze in het verleden hier deden.
Ooit van een Telenet medewerker gehoord dat ze mensen rondsturen die amper kunnen lezen/schrijven om zo'n filters te plaatsen. Dat die filters nu geplaatst worden, of dat die personen die tijd in de kroeg gaan zitten, daar kraait geen haan naar. (knip)
Jij kan nogal zagen en klagen, jouw plaat draait door ... 😫
Dit soort goedkope insinuaties is geen toegevoegde waarde aan dit topic, en is ook geen antwoord op de gestelde vragen 🤔.
En je kan de huidige filters (en techniekers) niet meer vergelijken met de beginjaren van de kabeldistributie.
Tegenwoordig worden alle kabels die aangesloten worden op de verdeler goed gelabeld, zodat fouten zoveel mogelijk vermeden worden.
De vraag is, kan het geluid nog uitgezet worden tijdens die minuut verplichte reclame? 😁
Maar omdat we minder reclame kijken, moeten reclamespots vaker lopen tot ze voldoende kijkers bereikt hebben.
Bepaalde reclames krijgen hierdoor een averechts effect... Hoe meten ze dit eigenlijk allemaal?! Volgens mij is de hele reclamewereld gebakken lucht.
@Ex-NetweterVia de interactieve box van Telenet en Proximus kunnen ze alles weten, dat staat ook in de overeenkomst met Telenet en Proximus dat ze info van je kijkgedrag kunnen gebruiken voor onderzoeken.
zoals ze weten wat je allemaal koopt in de winkels als je een klantenkaart hebt, die info geven ze ook door.
Ze weten een heleboel. Maar Telenet weet toch niet in hoeverre mijn kijkgedrag, met betrekking tot reclames, invloed heeft op mijn koopgedrag? Ze weten toch ook niet of ik effectief aan het kijken ben of mijn zetel zit te slapen. Een hoop aannames en gebakken lucht.
@Ex-NetweterMaar bv opnames die gedaan worden en waarvan één persoon de reclame doorspoelt zien ze wel, en of je nu de reclame kijkt of niet, ze rekenen elke persoon dat de reclame bekijkt en niet zapt als een reclame kijker.
ze zien meer dan je denkt.
geluid kan je af zetten en doorspoelen zien ze ook programma duurt 1 uur jij kijkt het in 40 min een programma dat je vlug doorspoelt omdat het op niks trekt zien ze ook ook al zijn er veel kijkers of opvragingen toekomst zal er meer reclame in beeld komen tijdens programma
en de vrt gaat in september hun platform vrijgeven iedereen zal het elke toestel kunnen gebruiken nu staat op punt om zo veel mogelijk klanten naar hun app te lokken om netflix te concurrentie te bidden zeggen ze (de nieuwe vrt app is top )
Dus, ik als gepensioneerde MOET weldra ELKE 20 minuten die "B R O L" reclame slikken. 90 % is waardeloze rommel. Nu moeten we betalen om reclame te zien op tv. Dat zou niet mogen...
Nog iemand dat aan Black Mirror Fifteen Million Mertits moet denken? 🙂
Reclame skippen? Betalen!
Reclame niet kijken? Tv geblokkeerd!
@polle schreef:Dus, ik als gepensioneerde MOET weldra ELKE 20 minuten die "B R O L" reclame slikken. 90 % is waardeloze rommel. Nu moeten we betalen om reclame te zien op tv. Dat zou niet mogen...
Je kan natuurlijk telkens naar de frigo gaan, maar dat is slecht voor de lijn natuurlijk. Van de nood een deugd maken en ondertussen de liefde bedrijven met de vrouw? 😉
@polle schreef:Dus, ik als gepensioneerde MOET weldra ELKE 20 minuten die "B R O L" reclame slikken. 90 % is waardeloze rommel. Nu moeten we betalen om reclame te zien op tv. Dat zou niet mogen...
En als niet-gepensioneerde, ben ik daar dan van vrijgesteld?