De Netweters
annuleren
Resultaten voor 
Zoek in plaats daarvan naar 
Bedoelde u: 

Tadaam: Internet & TV zonder kabel (Telenet spin-in)

Beantwoorden
Highlighted
Experienced Veelweter
Berichten: 277
Full speed writing! WOW! Topicvreter! Klasse!

Opmerkelijk initiatief https://tadaam.be

(beta)

 

WAT IS TADAAM?

 

TADAAM is internet en televisie over het mobiele netwerk. Geen kabels en geen techniekers meer nodig. Het is een snelle internet- en tv-verbinding die je overal volgt.

HET ENIGE DAT JE NODIG HEBT IS EEN STEKKER

Het enige dat je nodig hebt voor TADAAM zijn 2 stekkers. Eén om de modem aan te sluiten en een andere om de tv-box aan te sluiten. TADAAM maakt gebruik van mobiele technologie, dus geen coax of vDSL kabels meer nodig. Gebruik het overall op een apparaat naar keuze.

 
WIFI ZONDER GRENZEN

 

TADAAM geeft je de vrijheid om je internet overal mee naartoe te nemen. Als er elektriciteit is, geeft TADAAM je WiFi. En je kan er zoveel van gebruiken als je wilt: we hebben geen volumelimieten!

 
TV OP ELK APPARAAT

 

Je kan TADAAM TV kijken op de meeste populaire apparaten. Er is geen limiet op het aantal apparaten waarop u de app kunt gebruiken. Maximaal 3 streams kunnen tegelijkertijd worden gestart in ons Premium-pakket. Je kan genieten van 30+ kanalen in HD die je live kunt bekijken, pauzeren en opnemen.

 
WIE ZIJN WIJ?

 

TADAAM is een groep Telenet-ingenieurs met een groot en eenvoudig idee: zowel je huis als je televisie verbinden via het mobiele netwerk. Geen kabels, geen contract, geen techniekers. Directe verbinding met de wereld. En omdat innovatie een belangrijke waarde is bij Telenet, heeft TADAAM de vrijheid om te experimenteren met technologieën en bedrijfsmodellen met volle steun van de groep.

0 Likes
Beantwoorden
6 reacties
Professional Bijna Allesweter
Berichten: 848
π-DAY! De magic number! De 3 wijzen! Hoort wie klopt daar?

De Belgische telecom- en internetprovider Telenet heeft in stilte dochtermerk Tadaam in de markt gezet. Het dochtermerk biedt onbeperkt internet en televisie voor thuis. Opmerkelijk is dat de verbinding wordt geleverd via het mobiele netwerk van Telenet. Om gebruik te kunnen maken van de dienst is niet meer nodig dan een stopcontact. Voor de installatie is niet langer een installateur nodig omdat de internetverbinding direct beschikbaar is zodra de stekker van het modem in het stopcontact wordt gestoken. Het abonnement is daarbij maandelijks opzegbaar. 

Klanten van Tadaam kunnen de apparatuur ook buitenshuis gebruiken. Overal waar een stopcontact voorhanden is, levert Tadaam internet en televisie via het mobiele netwerk. 

Klanten kunnen kiezen uit twee abonnementen. Het standaard abonnement kost EUR 40,00 per maand en voorziet in onbeperkt (mobiel) internet met een maximale snelheid van 30 Mbps en HD televisie met 30 kanalen voor één scherm met de optie om tv-programma's te kunnen opnemen en pauzeren. Voor EUR 10,00 per maand extra wordt de maximale internetsnelheid verhoogd naar 50 Mbps en is het mogelijk om op drie schermen tegelijk tv te kijken. 

Om gebruik te kunnen maken van Tadaam wordt een mobiele router geleverd. Televisie wordt geleverd middels een stream over de mobiele internetverbinding met ondersteuning voor diverse smart tv's, de Apple TV, Chromecast, smartphones en tablets. 

 

Suzy ONBEPERKT VOLUME ZONDER *    Klopt dat

Beantwoorden
Freshman Veelweter
Berichten: 215
Dat loopt vlotjes. Topicwurm! Een bus vol! Netjes!

@robatoras  blijkbaar is het echt onbeperkt :

5.4 Fair Use Policy
TADAAM gaat uit van een ongelimiteerd volume. Bij een mobiel netwerk is het hebben van een goede internetervaring niet alleen afhankelijk van een goede mobiele dekking, maar ook de bezetting van dat netwerk speelt een belangrijke rol. Om alle TADAAM klanten een zo optimaal mogelijke internetervaring te geven zonder onnodig te moeten ingrijpen met volumebeperkingen, opteren we voor een “Fair use policy” die enkel en alleen zal worden toegepast van zodra we merken dat de ervaring van bepaalde TADAAM klanten negatief wordt beïnvloed door het surfgebruik van andere TADAAMers. Concreet betekent dit dat van zodra je internetverbruik meer dan 300GB bedraagt in de lopende periode dan kan het zijn dat we je snelheid terugbrengen naar 5Mbps, hetgeen nog ruimschoots voldoende is om op een kwalitatieve wijze TV te kijken met TADAAM. Desalniettemin zullen we dus enkel ingrijpen indien we merken dat andere TADAAM-klanten hinder ondervinden bij het gebruiken van hun dienst. Je volume blijft onbeperkt.

0 Likes
Beantwoorden
Professional Bijna Allesweter
Berichten: 848
π-DAY! De magic number! De 3 wijzen! Hoort wie klopt daar?

Heb je daar 'n bron van,die 300GB?

0 Likes
Beantwoorden
Freshman Allesweter
Berichten: 1061
Straf. Héél straf! Een mailpaal! It's your third party! Volop in the game!

@robatoras 

Kijk hier voor de algemene voorwaarden.

@patrick37 heeft het bewuste artikel letterlijk overgenomen.

   janne_man | Krak
    In het land der blinden is eenoog koning.
      Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.

Beantwoorden
Freshman Allesweter
Berichten: 884
Boek alvast het Sportpaleis! Straf. Héél straf! Volop in the game! Lees je nog iets anders? ;-)

en foto's van de modem staan al op m'n forum 😉 

0 Likes
Beantwoorden
Freshman Allesweter
Berichten: 1131
Champagne, lezer van het jaar! It's your third party! Full speed writing! Boek alvast het Sportpaleis!

Maar als je dus ergens bent of woont waar de dekking 4G van Telenet ondermaats is heb je er dus ook niks aan .... Zoals in veel goed geïsoleerde moderne woningen ...

   StefaanH | Krak
    De Gustibus et Coloribus non est disputandum.
      Vergeet niet om likes te geven en/of als oplossing te markeren.
0 Likes
Beantwoorden